Kanada - världens näst största land

Till ytan är Kanada väldens näst största land och med denna information blir vi ännu en gång övertygade om alla de fantastiska vyer, varierade landskap och storstäder som här finns att se!
Innan du bokar din Kanadavistelse kan det vara en bra idé att bestämma vilken del av detta stora land i Nordamerika som du är mest nyfiken på. Invånarna är genomtrevliga landet runt och stannar gärna för att mingla lite och berätta om sina bästa insidertips. Folktätast är det vid gränsen till USA där även världsstäder som Toronto, Vancouver och Montreal befinner sig. Niagarafallen är också ett landmärke värt att pricka av. Är det istället uppiggande kyla, karga berglandskap med vita toppar och fantastisk natur som lockar så står norra Kanada relativt folktomt ju högre upp du kommer – men aktiviteter finns det gott om, i form av allt mellan skidåkning, vandring, fiske och grizzlybjörn-spaning. Bienvenue och Welcome – här talas både franska och engelska!
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Kanada
Toronto
Vancouver

Resor till Kanada

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)