Vancouver

Mitt i naturen, där Kanada möter djup skog och Stilla havet, finns en kuststad vid namn Vancouver – klassad som en av världens bästa städer att bo i!
Kanske är nyckeln till denna ovanstående kungörelse de moderna, tätbebyggda husen i ”Vancouver style” och alla skyskrapor med en hisnande vy över horisonten, eller brisarna från Stilla havet och de imponerande bergen som omsluter stadens kanter, eller är det den frispråkiga och hälsosamma auran som gör Vancouverborna så harmoniskt trevliga? Staden är byggd på höjden och både parker, skolor och bostadshus trängs ofta i en och samma byggnad och utgör en samhörighet som få andra städer har. Det är ingen hemlighet att många fallit för Vancouvers charm, och här finns turister och invånare från alla världens hörn. Den största invandrargruppen utgörs av Hongkong-kineser och staden kallas även för ”Hongcouver”. Detta sätter en spännande prägel på framförallt butik- och restaurangutbudet som är väl varierat. I Vancouver har man även en grej för kaffe och öl, och mysiga fik och bryggerier finns det gott om. Flanera omkring bland skyskraporna i det lagom stora Vancouver, hoppa sedan på någon av de små färjorna till Granville Island och inta en fikastund medan du insuper utsikten från denna konstnärliga ö, för att sist men inte minst runda av en behaglig eftermiddag i Kanadas längsta pool, vid namn Kitsilano Swimming Pool, även den med en vy utöver det vanliga! Den lilla ångklockan, Gastown Steam Clock, som byggdes 1977 är även värd en stund av ditt turistande.
 • Resor till Vancouver 

  Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

  Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass
Resetyper
Alla våra resepaket för Vancouver

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)