Landet som överträffar dina förväntningar

Georgien – ett resmål som bjuder på massor med spännande upplevelser. Njut av resor genom medeltida städer, storslagna landskap, hissnande berg, god mat och gott vin.
Georgien ligger i södra Kaukasus där Europa möter Asien. Georgien gränsar i väst till Svarta havet, i norr och nordost till Ryssland, i söder till Turkiet och Armenien, och i sydöst till Azerbajdzjan.
Resepaket
Alla våra resepaket för Georgien
Georgien
Rundresa fantastiska Georgien
6 dagar

Landet har genom historien varit ett utsatt byte för regionens stormakter Persien, Turkiet och Ryssland, men alltid klarat att behålla sin särprägel, kultur och traditioner. En bedrift i sig.

Varför resa till Georgien?  Value for Money – ett land grönt som Irland med berg höga som Himalaya. Det lilla landet Georgien, med ena benet i Asien och det andra i Europa, är en pärla vid svarta havet väl värt ett besök som ger dig rik kulturhistoria med en mat- & vinkultur som får dig längta efter mer.

Georgien – väl värt ett besök som kan erbjuda allt från upplevelseturism till att upptäcka deras unika vinmakeri och matkultur. Georgien kan erbjuda det mesta. Det mest prisvärda hel-skiing i Europa med bergstoppar i höjder som Mont Blanc. Kulturella rundresor som visar upp landets unika medeltida arkitektur stammandes till 1000-talet e.Kristus, då Georgien var ett blomstrande kungarike. Unika berggrottor eller slappa på stränderna vid Svarta havet. Gillar man uteliv och restauranger så har Tbilisi på senare år skaffat sig ryktet som Berlin 2.0.

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)