Toronto

Torontos andranamn är mångkultur – här talas minst hundra olika språk och du kan uppleva flera olika städer på en och samma dag!
Starta gärna förmiddagen på den välkända Lawrence-marknaden där färska produkter har fyndats decennier tillbaka, inta något av alla caféer och avnjut en kaffe medan du kikar på de shoppingsugna Torontoborna. Här är det ett vänligt och framförallt spännande klimat, inte minst då fler än hälften av invånarna har sitt ursprung utanför Nordamerika. Strosa sedan vidare och upptäck något av kvarteren Chinatown, Koreatown, Little Italy, Little Portugal eller kanske Greektown? I Kanadas största stad är ingenting omöjligt och du kan välja och vraka mellan kulturnischar, varierade restauranger, New York-inspirerade skyskrapor, gröna små parker och naturområden som Niagarafallen precis vid stadens slut. Niagarahalvön håller även på en hel del vingårdar där du inte bör missa ett smakprov av Torontos egen specialitet – isvin! Denna utsökta druvsaft har en extra fyllig och söt karaktär då det har skördats och pressats fryst. Geografiskt har sjöstaden Toronto ett mycket fint läge och grädden på moset är stadens egna små öar, som bjuder in till bad och picknickhäng under årets varmaste dagar. Det är just kontrasterna som gör Toronto så charmig, kontrasterna av karga vintrar och fuktiga somrar, viktorianska småhus blandat med mäktiga skyskrapor och nordamerikansk kultur kontra mångfaldighet. En spännande metropol att sätta sin egen prägel på!
 • Resor till Toronto

  Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

  Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass
Resetyper
Alla våra resepaket för Toronto

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)