Odenresor - Anno 1957

Odenresor är en fullservicebyrå som inte är bunden till någon speciell arrangör eller flygbolag och som alltid ger opartiska råd. Vi är 10 beresta resespecialister med mångårig branscherfarenhet.

En av Sveriges äldsta resebyråer

Odenresor grundades 1957 och är därmed en av Sveriges äldsta resebyråer. Finansiellt står vi starka och kan stoltsera med högsta rating hos kreditratinginstitut som t.ex. UC AB och Soliditet. Odenresor ställer förstås lagstadgade garantier i enlighet med Resegarantilagen. Läs mer om ställda garantier här: http://www.kammarkollegiet.se

En del av Resecentrumgruppen

Från och med 1 januari 2015 ingår Odenresor i Resecentrumgruppen-koncernen och per 1 oktober 2019 så ingår vi som bifirma i Resecentrum i Stockholm AB (556460-0491) som ett led i att utveckla en resekoncern med samlade styrkor och kompetens inom online, resebyrå och arrangörsverksamhet.

Personliga erfarenheter

Genom bokningssystemet Sabre når vi över 500 flygbolag över hela jorden och dessutom har vi tusentals hotellalternativ samt tillgång till de allra flesta hyrbilsföretag över hela världen. Vi kompetensutvecklar fortlöpande vår personal som själva oftast besökt de länder du vill åka till. Vi vill påstå att vi kan ge fler alternativ än de allra flesta av våra konkurrenter.

 

Kostnadseffektiva reselösningar

Vi ger er kostnadseffektiva reselösningar. Genom vårt stora urval av transportföretag och fördelaktiga avtal kan vi ge er bästa möjliga resealternativ. Vi har också stor erfarenhet av t ex specialservice vid olika typer av kongresser/ mässor mm.

Djurvänlig turism

Odenresor stödjer World Animal Protections arbete för djurvänlig turism. Vi tar ställning mot underhållning med vilda djur som innebär ett stort lidande för djuren.

Vi rekommenderar därför våra resenärer att välja aktiviteter där djuren får vara i sina naturliga miljöer. Läs mer om World Animal Protection och hur du kan bli en djurvänlig resenär

Viktigt att veta om resegarantier

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)