Dataskyddsförordningen GDPR

Dataskyddsförordningen 2016/679 (GDPR)

Odenresor tillämpar Dataskyddsförordningen 2016/679 (GDPR General Data Protection Regulation) som ersätter personuppgiftslagen (PUL) den 25 maj 2018. Genom att köpa en tjänst/produkt eller registrera dina personuppgifter hos oss samtycker du till att vi får behandla personuppgifterna för angivna ändamål.

Vi använder uppgifterna för att kunna ge dig service rörande resan via e-mail, telefon och postala utskick. Odenresor lämnar enbart ut dina personuppgifter till våra samarbetspartners (som flygbolag, hotell, bussbolag, rederier) för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund.

Om du tackat ja till nyhetsbrev eller erbjudanden använder vi även uppgifterna för att kunna ge information, erbjudanden och nyhetsbrev.

Ansvarig för personuppgifterna är Resecentrum i Stockholm AB.

Du kan begära ett utdrag på våra uppgifter om dig, att dina personuppgifter rättas eller tas bort genom att skriva till:

Resecentrum i Stockholm AB
ref: Odenresor
Box 19025
104 32 Stockholm

Läs mer GDPR hos Datainspektionen

Dataskyddsförordningen i sin helhet:

Vi har just nu problem med våra telefoner !

Skicka oss ett meddelande så ringer vi så fort vi kan

Kontakta oss
  • Namn
  • Telefonnr

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)