Marocko

Marocko är kontraster av Atlasbergens snöklädda toppar, Saharaöknens hetta, havsbrisar från Atlanten, orientaliska essenser och spännande smaker. Hur du än väljer att spendera din vistelse i Nordafrikas västligaste land får du garanterat en resa utöver det vanliga!
Att landa i Marocko är som att kliva in i en helt ny värld långt bort om fjärran, full av magi. Här har det gjorts entré av både fransmän, berber, muslimer och araber vilket har färgat kultur, arkitektur och gastronomi. I Marocko talas både arabiska, marockanska och franska och många av städerna har influerats av just detta. Välj mellan den sagoliknande metropolen Marrakech och gör fynd bland trånga basarer och invig lyxiga riads till bra priser, upptäck filmstaden Casablanca med Nordafrikas största hamn eller den franskinspirerade huvudstaden Rabat, eller varför inte göra en kombinationsresa med inslag av spännande utflykter? Äventyr som att bo i ett flott tält mitt bland Saharaöknens sanddyner medan du beskådar Atlasbergen i horisonten, hyra en fyrhjuling och känna Saharas vindar i ditt hår som kanske avrundas med en vandringstur i självaste Atlasbergen. Marocko kantas även av Atlantkusten där det bjuds på bad och surfing i avslappnande hamnstäder som Agadir och Essaouira.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Marocko
Agadir
Marrakech

Resor till Marocko 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)