Välkommen till Kroatien!

Välkommen till Kroatien! Slående vacker, välbevarad och med skiftande natur. Detta gästfria land upptäckts av allt fler som har förstått att Kroatien, med sitt turkosa, kristallklara adriatiska hav, milda klimat och många sevärdheter, måste besökas!
Kroatien gränsar mot det Adriatiska havet och har en nästan 60 mil lång och fantastiskt vacker kustlinje med turkost, kristallklart vatten – perfekt för bad, snorkling eller dykning där du ofta kan hitta din egen badvik med stränder som för det mesta består av klappersten. Förutom sol, bad och en stor, omfattande skärgård med cirka 1100 öar kan Kroatien visa upp en varierande natur med vackra landskapsscenerier där ditt öga möter kuperade landskap, gröna pinjeskogar och mäktiga berg.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Kroatien
Dubrovnik
Split - Kroatien

Kroatiens klimat är ett typiskt Medelhavsklimat med en lång, varm och torr sommar och Kroatien har dessutom hela 2600 soltimmar om året. Kustklimatet med den milda vinden från havet gör att värmen inte blir obehaglig. Det går därför utmärkt att resa till Kroatien redan från april ända in i oktober. Kroatien har utöver sin natur även många städer och nationalparker som är kulturminnesmärkta och som är under UNESCOs beskydd. Kroatien kan även bjuda på ett spännande gastronomiskt kök och ett brett utbud av aktiviteter som exempelvis besök på vingårdar, sköna vandringsleder, vattensporter m.m. I de många små orterna längs kusten och på Kroatiens Riviera finns det alltid något att se och göra. Kroatien är ett de billigare länderna i Europa att semestra i, bra för din reskassa. Så välkommen till en skön semester i Kroatien!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)