Tampa

Tampa är Floridas lugna oas på västkusten och här samlas både familjer, kompisgäng och pensionärer för att göra sin grej på en av världens bästa stränder!
Med sitt fina namn Clear Water Beach och ryktet om att vara en av världens bästa stränder, lockar den dit både många turister och invånare från övriga USA. Här kan du välja att vara både anonym eller märkvärdig längst den kritvita och finkorniga sandstranden, ta dagen som den kommer eller prova aktiviteter i alla dess former. Tampa välkomnar alla glatt året runt, men vill du möta solgudarnas bästa sidor är det en bra idé att checka in mellan november till april. Tampas stadskärna bjuder även på intressanta konst- och restaurangupplevelser och det välkända museet Tampa Museum of Art är väl värt ett besök. En bit utanför staden finns även nöjesparken Busch Garden som är populärt för familjen med alla sina åkattraktioner. Du kan även besöka det 18 hektar stora Big Cat Rescue som tar hand om före detta övergivna och vanskötta kattdjur, där du genom uppstyrda visningar kan komma nära katter som tigrar, pumor och lejon. Andra trevliga städer med drömlika stränder i närheten av Tampa att bo vid, utöver Clear Water Beach, är Saint Petersburg och Sarasota.
 • Resor till Tampa 

  Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

  Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

 • Sarasota

  Medelhavsarkitektur, konst och ett flertal vita, mjuka sandstränder likt socker utgör den lilla kuststaden Sarasota. Här håller hotellen hög klass och du kan välja och vraka vilket av dem just du vill spendera natten på. Annars kan du flanera omkring bland stadens kulturvimmel och uppleva teatrar, gallerier fyllda med konst och musik i alla dess former. Tar värmen över så väntar turkosa bad och barriäröar precis runt hörnet! Som din expert på resor ser vi till att du får mer valuta för pengarna!

 • Saint Petersburg

  Här är en annan variant av Saint Petersburg, en tropisk sådan belägen i Florida! Vad sägs som att göra en avstickare från Tampa till närliggande Saint Petersburgs tropiska bubbla fylld av stränder likt en dröm? Här skiner solen starkt och du hittar nöjen i form av shopping, restauranger och barer samt det världsberömda Salvador Dali Museet. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din resa!

 • Clearwater

  Mest känt för staden Clearwater tillhörande Tampa-området, är dess kritvita sandstrand Clear Water Beach, rankad som en av världens bästa stränder! Här är det lätt att känna sig hemma och det är sol och bad som utgör dagarna. En vacker solnedgång väntar sedan över Mexikanska golfens horisont. Ett stort plus är att den fantastiska stranden är belägen mitt i stan – vilket gör att attraktiva hotell och restauranger ligger nära till hands. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy och kombinera din resa och ger dig mer valuta för pengarna!

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass
Resetyper
Alla våra resepaket för Tampa

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)