Miami

Miami är kontraster av fåfängt och avslappnat – här kan du starta dagen med bad på den kritvita stranden Miami Beach, låta dig stylas och klippas på exklusiva salonger och när mörkret kryper sig på kan du dansa loss hela natten lång på den enorma nattklubben Space.
Miami är den näst största staden i Florida, och en av de mest omtalade platserna är Miami Beach beläget på sin barriärö, med sin kilometerlånga sandstrand som möter de azurblå vågorna. Den kritvita stranden med Art deco hus i bakgrunden, svajande palmer längst med vägkanterna och läckra bilar sätter en häftig ikonprägel på Miami. Här finns dock mycket mer att se och den konstintresserade har hamnat helt rätt – konst i form av väggmålningar i Wynwood, den årliga konstmässan Art Basel och många museer med bland annat verk från Picasso. Här är det gärna uppsnofsat från topp till tå både vad det gäller estetik, arkitektur och beklädnad och det finns ett överflöd av shopping, kosmetika, gym, skönhetssalonger och span som även en och annan kändis glider in på. För att matcha detta är restaurangutbudet hälsosamt, men också varierat, och du finner gastronomiska smaker från alla världens hörn, inte minst det spanska köket då Latinamerika har ett stort inflytande i Miami. Du kan alltid runda av din dag genom att välja och vraka mellan nattklubbarna som har öppet ända fram till morgondagen visar sig. Familjer hittar aktiviteter som nationalparken Everglades med vilda alligatorer och Flamingo Park med pooler för stora och små. Ja, i det soliga Miami råder det minst sagt ingen brist på sysselsättningar och det skulle kunna skrivas en tjock bok om denna fantastiska stad! Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din Miamiresa eller att kombinera med andra städer i USA.
 • Resor till Miami

  Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

  Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass
Resetyper
Alla våra resepaket för Miami

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)