Los Angeles

Los Angeles är som ett väldigt stort pussel där varje pusselbit utgör en stad – och ihop formar denna mosaik en kulturmetropol med ett vackert ljus inbäddad mellan berg, öken och hav.
Los Angeles är staden med flera städer i, likt ett landskap i Kalifornien som funnits med i mångas drömmar. Några nyckelord som utgör Los Angeles startpaket är sol, bad, film, hälsa, myter och bil – glöm för all del inte bilen! Tänk en stad lika stor som Skåne med en buffé av smaskiga städer som kändistäta Hollywood och Beverly Hills, Malibu som stoltserar fram med sina fantastiska stränder samt propra och hipsterladdade kuststäder som Santa Monica, Santa Barbara och Venice Beach… Här gäller det att planera sin resa och en redlig GP:s i bilen är inte ett dugg överskattat för att krama ur det mesta under sin vistelse i Los Angeles. Leksugna familjer kan sysselsätta sig med originalet av Disneyland sedan 1955, medan den äventyrlige finner ökenlandskapet Grand Canyon inom nära räckhåll, och för den som vill ha ännu mer nås Las Vegas endast en sex timmars bilfärd bort. Många gånger kan det dock räcka med att slå sig ned på ett café och följa trenden med en hälsosam juice, medan du iakttar stadens mångfaldiga befolkning som är mitt uppe i att vara upptagna med allt om finns att göra i Los Angeles! Som din expert på resor hjälper vi dig gärna att skräddarsy din resa med boende och aktiviteter.
 • Resor till Los Angeles 

  Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

  Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

 • Santa Monica

  Flanera längst den långa och breda sandstranden och ta en tur i det ikoniska soldrivna pariserhjulet som utgör Santa Monicas kust! Här är det livligt och lekfullt bland vågorna, tivolit och piren fylld av kompisgäng, familjer och solbadare. Hyr en cykel eller glid fram på rullskridskor och du är helt hemma. Stanna en eller fler nätter vid Kaliforniens mest kända strand och njut av de salta vindarna!

 • Santa Barbara

  Santa Barbara ger dig ungdomliga vibbar och här är det kreativt, soligt och vackert. Inled dagen med bad på de kritvita stränderna, strosa längst med den palmkantade gatan och runda av dagen med ett kulturellt nöje på en teater, bio eller trevlig bar. Santa Barbara har gjort sig känt som Kaliforniens Riviera och här samlas framförallt många studenter för att njuta av de 300 soldagarna om året! Santa Barbara-kanalen är dessutom hem för många havsdjur och du kan spana på bland annat delfiner, sälar och valar. Hör gärna av dig till oss för hjälp med boenden för din avstickare till Santa Barbara!

 • Venice Beach

  Venice Beach välkomnar alla med en öppen famn och här får alla en chans! Checka in med ett öppet sinne och lämna fördomarna hemma och du är en i gänget. Här har både hippies, konstnärer och kändisar gjort sig hemmastadda och kopplar av längst den fantastiska stranden. Släpp ut håret och bara va! Vi hjälper dig gärna att skräddarsy och kombinera Venice Beach med Los Angeles eller andra städer i USA!

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass
Resetyper
Alla våra resepaket för Los Angeles

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)