Key West - USA:s Karibien

Efter en lång bros färd med Atlanten på östra sidan och Mexikanska Golfen på den västra sidan med Key West i sikte – kommer vi några timmar senare fram till Karibien. USA:s egna Karibien!
Det må vara närmre till Havanna i Kuba än till Miami i USA, men Key West tillhör trots allt USA och Nordamerikas sydligaste spets är beläget här. Karibiska vibbar finns det dock gott om och du kan sola under vajande palmer, bada på kritvita sandstränder likt Västindien och stanna ute tills du nästan kan skymta Havannas siluett i den röda solnedgången. Passa även på att fota dig vid Southern Most Point – där USA tar slut i söder. Key West är både bad och stad och i den genuina stadskärnan finner du en pittoresk 50-tals bebyggelse, specialiteten key lime pie på hemtrevliga caféer och mojitos i världsklass på någon av alla barer och nattklubbar. Den unika bron som leder till Key West är en stor del av nöjet, njut av att känna vinden i ditt hår medan du blickar ut över havet under den cirka tre timmars färd som det tar att köra från Miami till Key West. Under din roadtrip kan du stanna till på vägen och upptäcka fler öar tillhörande Florida Keys som bjuder på turkosa bad, korallrev och paddling bland trolska mangroveträsk. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din resa till Key West efter dina önskemål eller att kombinera med andra öar och städer i USA!
 • Resor till Key West 

  Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

  Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass
Resetyper
Alla våra resepaket för Key West

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)