Rundresa Fly & Drive Östkusten

Fly & Drive Östkusten

8 nätter

Fly & Drive Östkusten

Fly & Drive Östkusten är en åtta dagars rundresa där ni besöker några av de gamla ikoniska östkuststäderna. Ni ser städer som Washington DC, New York, Boston och Annapolis. Här har ni möjligheten att se och besöka några av USA:s absolut mest kända platser, muséer och byggnader. Se Times Square, promenera på Wall Street och strosa runt i China Town. Upplev Vita Huset, Fihetsgudinnan och Empire State Building.

Program

Dag 1

Ankomst i Washington. Övernattning på ert hotell.

Dag 2

Heldag I Washington. På morgonen tar ni er till ett av stadens många Smithsonian museer (the National Museum of American History, National Air & Space Museum, National Gallery of Art eller U.S. Holocaust Memorial Museum). Lunchpaus i stan. På eftermiddagen föreslår vi en guidad tur där ni får se några av de mest kända bygggnaderna i världen: Vita huset, högsta domstolen, Capitol, där US Congress möts, och sedan tar ni er vidare till "Broad Mall", som är grässträckan med alla kända monument i före detta presidenters ära. Middag och övernattning i Washington.

Dag 3

På morgonen kör ni till Annapolis, en av de äldsta städerna i USA. Satsa på en sighseeingtur av denna historierika stad. Sevärda plaster inkluderar Maryland State House, Saint John's College och Saint Anne's Church. Lunchpaus rekommenderas här. Kör sedan vidare till Philadelphia och besök Hall of Independence. Här signerades både The Declaration of Independence och The Constitution of the United States. Här ser ni även den frammanande Liberty Bell, en välkänd landssymbol. Byggnaden ligger i en historisk park med andra intressanta platser förknippade med revolutionen. Övernattning i Philadelphia.

Dag 4

På morgnonen tar ni bilen och åker till New York City. Första upplevelsen av denna stad görs bäst med en sightseeing tur där ni ser Times Square med dess stora skyltar och neonljus. Ta er sedan vidare till 5th Avenue och gå in i Saint Patrick's Cathedral, som ligger precis bredvid Rockefeller Center. Andra saker som inte får missas: Flatiron Building, Grand Central Station, Wall Street och finansdistriktet, och Greenwich Village. Medan ni är i Greenwich Village kan ni passa på att ta er vidare till Soho and Chinatown och äta lunch i något av dessa områden. Fortsätt sedan över East River till Brooklyn för en glimt av dom fina brownstonehusen från 1800-talet och områdena Prospect Park och Park Slope. Övernattning förslagsvis på Manhattan.

Dag 5

Denna morgon rekommenderar vi en tur med färjan för att see legendariska Frihetsgudinnan och Ellis Island, där mer än 12 miljoner invandrare ankommit till Amerika. På eftermiddagen kanske ni passar på att besöka antingen Empire State Building eller Top of the Rock Observation Deck för att beundra utsikten. Övernattning.

Dag 6

Ta er upp till Harlem idag (kan bara göras på en söndag eller onsdag) för att lyssna på en valfri gospelkör, en helt unik och fantastisk upplevelse. Upptäck Harlem med dess rika och unika afroamerikanska historia. Medan ni är i detta område, passa på att besöka Saint John The Divine Cathedral och Apolloteatern. En "gospel soul food brunch" är ett måste innan ni tar er tillbaka till ert hotel för att checka ut och köra vidare till Boston för övernattning.

Dag 7

dag rekommenderar vi att ni väljer en av Boston´s många sighseeingalternativ, som till exempel Duck Tours, Boston Old Town Trolley, eller en av deras sighseeingbussar för att bäst uppleva denna charmiga New England-stad med sin brittiska historik. Promenera längs Freedom Trail, vilket ger er möjligheten att uppleva sexton olika historiska platser i Boston, många med en historia som sträcker sig tillbaka till kolonialtider och det revolutionära kriget. Bland annat passerar ni Boston Common, Beacon Hill, Massachusetts State House och King's Chapel. Övernattning i Boston.

Dag 8

Njut av er sista morgon på resan innan ni lämnar tillbaka er hyrbil och flyger hem.

Bokningsförfrågan

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)