Florida - The Sunshine State

Florida är roligt, mäktigt och stort och bjuder på allt från soliga badstränder, latinska vibbar, maffiga temaparker och spännande världsstäder. Kanske lite för stort…? Vi hjälper dig att välja rätt!
Innehållet i en Floridaresa kan vara allt från en längre tids kombinationsresa bland städer, våtmarker och spännande attraktioner till en långweekend i Miami. Många av Floridas städer gör sig bra som utgångspunkt för din vistelse, städer som historiska Jacksonville, familjevänliga Orlando med sina häftiga nöjesparker, Tampa som bjuder på fina stränder och klassikern Miami som stoltserar fram med konst, latinska influenser och Miami Beach. Det kan vara en god idé att först bestämma genre och längd på sin framtida berättelse om Florida – för att sedan successivt fylla den med ett spännande innehåll! Några konkreta Floridahöjdpunkter du kanske redan drömt om eller annars kan reflektera över är fantastiska stränder som Clear Water, Miami Beach och ögruppen Fort Myers strandvänliga kust, den unika bron som leder till USA:s sydligaste spets – Key West, naturområden som Everglades där du kan beskåda vilda alligatorer, nöjesparker som Disney World med allt man kan önska sig och Universal Resort där du kan kliva in i filmvärldar som Harry Potter, olika sorts kryssningar som tar dig till Karibien eller kanske en flygtur i flygplan, luftballong eller helikopter där du verkligen kan se Florida från ovan! Florida är för alla och passar lika bra att resa till året runt. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din Floridaresa eller att kombinera med andra platser i USA!
 • Resor till Florida 

  Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

  Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass
Resetyper
Alla våra resepaket för Florida

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)