Chicago - the windy city!

Chicago- The windy city, eller svenskstaden som den också kallas, är USA:s tredje största stad. Här kan man fortfarande finna spår från det stora antalet svenskar som valde att bo här under början av 1900-talet.
Idag möter man ett Chicago med en härlig blandning av olika kulturer och staden har mycket att erbjuda på så väl den kulturella som den sportsliga sidan, med flertalet jazz- och bluesklubbar och stora idrottslag som Chicago Bulls och Chicago Blackhawks. Upplev staden från någon av de mäktiga skyskraporna och unna dig sedan en dag fylld av riktigt bra shopping vid The Magnificent Mile, vid North Michigan Avenue, som ger dig ett enormt utbud av bra shopping, god mat och underhållning. Här finns även gott om hotell för dig som vill bo mitt i shoppingmeckat! Ta med en picknickkorg till någon av stadens gröna parker, besök konstmuseer, skåda spännande arkitektur eller åk med på en vacker båttur. I Michigansjön kan du sedan svalka dina trötta fötter, innan det är dags för nästa äventyr i denna trevliga stad!

Bokningsförfrågan

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

Kontakta oss för aktuella priser på utvalda hotell i Chicago. Du kan även boka via vår hotellbokningsmotor. Vi har många prisvärda  2-5 stjärniga hotell.

Vi kan även hjälpa er med:

Avbeställningsskydd utan anledning.- Transfer till och från flygplatsen.- Sport evenemang så som ex Basket och Ishockey.

Kontakta oss så får du råd att resa bättre!

Resetyper
Alla våra resepaket för Chicago

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)