Ungern - Centraleuropas smältdegel och influensernas samlingsplats

Ungern, placerat mitt i Centraleuropa, gränsar till hela sju länder vilket gör att många spännande influenser och smaker har nått hit.
I Ungern, tack vare sitt centrala läge i Europa och rika historia, finns mycket att se och uppleva, som en intressant stadsvistelse, besök i landets nationalparker, dopp i Europas största sötvattensjö Balatonsjön eller stämningsfulla vingårdar på landsbygden. En klassisk resa till Ungern går ofta förbi huvudstaden Budapest, som består av stadshalvorna Buda och Pest med floden Donau rinnandes i mellan. I Budapest kan du välja och vraka mellan parisiska caféer, restauranger i olika smakers tecken, häftiga termalbad och att gå på upptäcktsfärd vid det Kungliga slottet. Att Ungern har styrts av både romaner, ottomaner och mongoler gör idag att vi kan beskåda en rik historia som har mycket att berätta och ett folkslag med många olika rötter. Kombinationen av stadsliv och landsbygd är alltid en spännande idé i Ungern.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Ungern
Budapest

Resor till Ungern 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)