Tyskland - Europas knutpunkt

Är du på genomresa, en tågluff eller kanske en affärstrip hamnar du ofta i Tyskland och denna stora nation ses ofta lite som en knutpunkt. Att dyka lite djupare i landet har sällan gjort någon besviken!
Tyskland är ett stort land med skiftande natur, stämningsfulla slott på landsbygden, härlig och långsträckt kust mot Östersjön och i söder gränsar Alperna med sin storslagna natur och bergsmassiv. Många olika delstater, kultur, traditioner och rik historia gör att landet har mycket att erbjuda. Om vi kikar lite närmre på Tysklands större städer så kan München erbjuda både historia och Oktoberfest, i trendiga Berlin finns gatukonst, museum och nattliv eller ta dig upp till pittoreska Stralsund med sina gamla byggnader och havsbad runt hörnet. Smakfull öl, salta pretzels och landets egen specialitet Schnitzel hittar du landet runt utan problem. Tyskland bjuder alltså på spännande aktiviteter vilken årstid du än väljer för din vistelse.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Tyskland
Berlin

Resor till Tyskland 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)