Turkiet

Turkiet gränsar till åtta länder, tre hav och två världsdelar, vilket har påverkat dess historia, gastronomiska smaker och mångfaldighet.
I Turkiet kan du välja och vraka mellan upplevelser och aktiviteter och få din sejour helt i din stil! Kanske en långweekend till världsstaden Istanbul, som är både modern och traditionell och erbjuder ett överflöd av kultur, färgglad shopping och matupplevelser i mängder. Eller låt dig inspireras av unika Kappadokien och Taurusbergen där du kan vandra, kika på alla luftballonger som svävar över de magiska landskapen medan du avnjuter en turkisk te med utsikt – kanske blir det just du som väljer att beskåda Turkiet från ovan? En lite mer avslappnad semester erbjuds också längst Turkiets sydkust, där du kan sola och bada vid medelhavet, Alanya och Side är bara två av alla populära semesterorter som du kan välja mellan.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Turkiet
Istanbul

Resor till Turkiet 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)