Tjeckien - orört och spännande

Tjeckien, utöver Prag, är för många ett orört och spännande land kvar att utforska. En följd av de flesta av oss reser för att se och uppleva den omtalade huvudstaden Prag, vilket är en vacker stad där arkitekturen och de mysiga små gränderna kommer fånga din uppmärksamhet och en mångfald av restauranger som håller både sinnet och plånboken glad.
I Tjeckien finns också en landsbygd som lockar med fin natur där ett och annat slott likt Draculas hem kan skymtas. Landet bjuder även på fler städer som lämpar sig perfekt för en weekend såsom staden Kroměříž med sitt palats och lummiga trädgårdar eller kanske de lite anonyma kurorterna Karlsbad eller Marienbad som erbjuder ett flertal olika spahotell och elegant arkitektur. Tjeckien är även känt för sitt öl i världsklass – här kan du avnjuta hembryggd öl på bland annat det kända bryggeriet Staropramen i Prag. Na zdraví a přivítání – skål och välkommen!
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Tjeckien
Prag

Resor till Tjeckien 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)