Thailand

Stora Andamans ö-värld

12 nätter

Ö-paket rundresa - kombination av fyra favoritöar i Andaman Sea!

Vi har valt en ö-tur som tar er till fyra av våra favoritöar. Vattnet omkring öarna är fantastiskt att bada, snorkla och dyka i. Ö-turen är lämpligast att göra mellan november – april. Programmet nedan kan anpassas efter önskemål!
Koh Ngai Hai är en vacker liten ö där det bara finns vajande palmer, skimrande vackert hav och långa vita sandstränder. Ön ligger i Tarutao Marina nationalpark. Stränder: Pattaya, Sunrise, Sunset, Karma, Sanom och Bila. Koh Mook som är mest känd för ”Emerald Cave” som är en fantastisk upplevelse där man simmar in i en 80 meters grotta och kommer ut på en vacker sandstrand!Grottan var tidigare gömställe för pirater. Koh Kradan är en riktig paradisö med fantastisk vit sand! Här tar man det bara lugnt och njuter. Koh Lipe är den större av dessa öar och har blivit populärt bland svenskarna. Det finns mer utbud av restauranger och boenden, men har fortfarande känslan av en genuin ö. Vi rekommenderar dagsutflykter till öarna utanför som man bara trodde fanns som bilder i kataloger!

Program

3 nätter Koh Hai Fantasy Resort & Spa, Koh Ngai Hai (superior room)

Från Bangkoks flygplats flyger ni till Krabi, resan tar ca 1 timme och 20 minuter. Väl framme i Krabi väntar en minibuss som tar er till Koh Ngai Hai. Först åker ni ca 2½ timme med minibuss till Pak Meng som är piren där båtarna avgår ifrån till Koh Ngai Hai, båtturen dit tar ca 30 minuter.Ni bor på Koh Ngai Hai Fantasy Resort & Spa. Koh Ngai Hai är det enda hotell i Trangs skärgård som erbjuder snorkling på plats. På Koh Hai tar man det lugnt, solar, badar och äter gott. Ett perfekt sätt att börja sin semester på.

3 nätter Koh Muuk Sivalai Beach Resort, Koh Mook

Ni åker ca kl. 11.30 till Koh Mook med Satun Parkbara Speed Ferry, resan tar ca 30 min. Här bor ni på Sivalai Beach Resort som ligger fantastiskt vackert på en liten udde.En dagstur till Emerald Cave som ligger på andra sidan ön är ett måste när man är på Koh Mook. Man snorklar in i en grotta och efter någon minut kommer man fram till en sandstrand som ligger mitt i bergen, det är obeskrivligt vackert här!

3 nätter Sevenseas Resort, Koh Kradan

Koh Kradan, ännu en vacker paradisö som ni kommer till med Satun Parkbara Ferry från Koh Mook. Båten avgår runt 12.00 och tar ca 30 minuter.Det var inte många år sedan som det inte fanns mer än en bungalowby på ön. Ön användes mest för dagsutflykter från närliggande öar. Här finns inga vägar, McDonald's, affärer eller annat modernt utan man är verkligen ett med naturen. Ägarna till Sevenseas Resort värnar väldigt mycket om naturen och ön.

3 nätter Sita Beach Resort, Koh Lipe

Från Koh Kradan går nu färden vidare till Koh Lipe. Speedbåten avgår runt kl.12.00 och båtresan till Koh Lipe tar ca 1 timme och 45 minuter. Även fast Koh Lipe ligger längst ner i Thailand, som sista ö innan Malaysia så har det blivit svenskarnas nya favoritö.Det har hänt mycket på ön de sista åren, speciellt på Pattaya Beach där Sita Beach Resort ligger. Det finns fler boenden, restauranger, barer och små affärer än de tidigare öarna ni besökt.

Transferresan tillbaka till fastlandet

Båttransfer med Satun Pakbara speed ferry från Koh Lipe till Pakbara Pier tar ca 1 timme och 45 minuter. Avresor med färjan kan ske morgon kl. 09.00 eller kl. 13.00. Viktigt gällande båttransfer är att vara på plats senast 30 minuter innan avgång. Från Pakbara Pier är det sedan mellan 2 och 3 timmars transferresa i minibuss till flygplatsen i Hat Yai för vidare flyg till Bangkok.

 • Stora Andamans ö-värld

  Längd på resa: 12 nätter

  Priser per person del i dubbelrum, 3 nätter på Koh Hai, 3 nätter på Koh Muuk, 3 nätter på Koh Kradan, 3 nätter på Koh Lipe, frukost på samtliga hotell och transfer enligt program.

  Gäller resor i perioden:  November – Mars

  Förhöjda priser under jul och nyår.

  Kontakta oss för pris

  Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång. Flyg tillkommer i ovan pris.
 •  

   

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

Fakta Stora Andamans ö-värld

Koh Ngai Hai är en vacker liten ö där det bara finns vajande palmer, skimrande vackert hav och långa vita sandstränder. Ön ligger i Tarutao Marina nationalpark. Stränder: Pattaya, Sunrise, Sunset, Karma, Sanom och Bila.

Koh Mook som är mest känd för ”Emerald Cave” som är en fantastisk upplevelse där man simmar in i en 80 meters grotta och kommer ut på en vacker sandstrand!
Grottan var tidigare gömställe för pirater.

Koh Kradan är en riktig paradisö med fantastisk vit sand! Här tar man det bara lugnt och njuter.

Koh Lipe är den större av dessa öar och har blivit populärt bland svenskarna. Det finns mer utbud av restauranger och boenden, men har fortfarande känslan av en genuin ö. Vi rekommenderar dagsutflykter till öarna utanför som man bara trodde fanns som bilder i kataloger!

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)