Thailand

Ö-paket Premiuim

11 nätter

Ö-rundresa med hög klass på boendet, där du kombinerar Koh Tao, Koh Phangan och Koh Samui.

Paketresa till Thailands södra del där vi har kombinerat de öarna som är bäst att resa till under december till september månad; Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao. Var och en med sin unika karaktär vilket gör kombinationen till en spännande upptäcktsresa. Det går bra att förlänga ö-turen enligt önskemål. Hotellen är i basklass d.v.s. 4*. Du avslutar din resa med 1 natt i Bangkok.
Programmet nedan kan anpassas efter önskemål! .

Program

3 Nätter Charm Churee Resort, Koh Tao

Transfer med minibuss antingen från Koh Samuis charmiga flygplats eller från ert hotell om ni redan har ett boende på ön. Båtturen från båtpiren till Koh Tao tar ca 2,5 timme. Väl framme på ön väntar en minibuss för transfer till Koh Tao Resorts som ligger vid en egen strand på ön.Churee Resort ligger på ett berg och har boende vid vägen med mycket nivåskillnader och trappor. Det är det dock värt för Charm Churee Resort har egen privat strand, Jansom Bay, där vattnet är helt underbart! Här kan man med fördel ta med sig undervattenskameran. Koh Tao är en berömd dyk-ö så passa på att snorkla eller dyka.

3 Nätter Pamviman Resort & Spa, Koh Phangan

Privat transferbil till båtpiren för vidare resa till Koh Phangan, båtresan tar ca 1 timme och 15 minuter. Bilfärden från piren till Thong Nai Pan, är fantastiskt vackert, man åker rakt igenom öns gröna hjärta.Panviman Resort ligger mellan stora och lilla Thong Nai Pan stränderna, vackert beläget uppe på ett berg med enastående utsikt. På stränderna nedanför finns det butiker, restauranger och bankomat.

4 Nätter Chaweng Regent Beach Resort, Koh Samui

Privat transfer med minibuss till piren för en 20 minuters båtresa till Koh Samui, som är den större och mest bebyggda ön. Chaweng Regent Beach Resort ligger mitt på Chaweng strand som är den mest kända och finaste stranden. Här finns många restauranger, barer och shopping.På Koh Samui erbjuds många aktiviteter. Ön är mest känd för sina kokosnötsodlingar, en av Thailand största vilket innebär många palmer.

1 Natt Pathumwan Princess, Bangkok

Ett perfekt sätt att avsluta sin semester på. Njut av Bangkoks underbara atmosfär.Pathumwan Princess ligger perfekt beläget mitt i shoppingområdet och nära skytrain.Transfers till flygplatsen i Koh Samui och från Bangkoks flygplats till Pathumwan Princess samt till flygplatsen i Bangkok när ni ska hem ingår.

 • Ö-paketet Premium

  Längd på resa: 11 nätter

  Priserna avser per person del i dubbelrum, 3 nätter på Charm Churee Resort, 3 nätter på Panviman Resort, 4 nätter på Chaweng Regent Beach Resort, 1 natt i Pathumwan Princess, frukost på samtliga hotell och transfer enligt program.

  Flyg tillkommer

  Generellt förhöjda priser under perioderna för jul och nyår samt juli och augusti.

  Gäller resor i perioden:  Året runt.

  Generellt förhöjda priser under perioderna för jul och nyår samt juli tom september.

  Kontakta oss för pris

  Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång. Flyg tillkommer i ovan pris.

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

Koh Tao är bland de minsta av öarna, och erbjuder en av de bästa dykplatserna. För den som inte dyker kan man ta båten till Koh Nang

Koh Phangan Känd för sina fullmoon partyn på Haad Rin erbjuder mycket sol och bad.

Koh Samui Förutom sol och bad erbjuds bra shopping, thaiboxning, golf, trekking och matlagningskurser.

Bangkok Här finner ni förutom bra shopping och mat, Grand Palace och Jim Thompsons House.

Väder: Koh Samui fungerar utmärkt att resa till under stora delar av året. Det är varmt året runt och är en av Thailands solsäkraste platser. Varmast månader är april-juni. Juli-Augusti är högsäsong. Regnperioden inleds i oktober och slutar mitten av december. Ostadigt väder kan det dock vara även i januari.

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)