Thailand

Lyxiga ö-paketet

11 nätter

Ö-paket rundresa - med 5* klass på boendet. Kombination av öarna Koh Phangan och Koh Samui.

Paketresa till Thailands södra del. Vi har kombinerat de öarna som är bäst att resa till under december till september månad; Koh Samui och Koh Phangan. Var och en med sin unika karaktär vilket gör kombinationen till en spännande upptäcktsresa. Det går bra att förlänga ö-turen enligt önskemål. Hotellen är i lyxklass d.v.s. 5*. Du avslutar hemresan med två nätters boende i Bangkok.
Programmet nedan kan anpassas efter önskemål! Paketresa till Thailands södra del. Vi har kombinerat de öarna som är bäst att resa till under december till september månad; Koh Samui och Koh Phangan. Var och en med sin unika karaktär vilket gör kombinationen till en spännande upptäcktsresa. För dyk och snorkel entusiaster finns Koh Tau närbelägen. Det går bra att förlänga ö-turen enligt önskemål. Hotellen är i lyxklass d.v.s. 5*. Du avslutar hemresan med två nätters boende i Bangkok.

Program

4 nätter Santhiya Resort & Spa, Koh Phangan

Privat transferbil till båtpiren för vidare resa till Koh Phangan, båtresan tar ca 1 timme och 15 minuter. Bilfärden från piren till Thong Nai Pan, är fantastiskt vackert, man åker rakt igenom öns gröna hjärta. Det tar ca 40 minuter till Santhiya Resort & Spa som ligger vid en egen privat strand på öns östra sida och ligger vackert belagt på en klippa med bästa utsikten. På intilliggande stranden Thong Nai Pan Noi finns det små butiker, restauranger och bankomat.

5 Nätter Sala Samui, Choengmon Beach Resort, Koh Samui

Privat transfer med minibuss transfer till piren för en 20 minuters båtresa till Koh Samui, som är den större och mest bebyggda ön. Exklusiva Sala Samui Resort & Spa ligger på Choeng Mon Beach, nordöstra delen av Koh Samui. Endast 20 minuter från pittoreska Bo Phut fiskebyn och 15 minuter från affärer och restauranger i Chaweng Beach. På Koh Samui erbjuds många aktiviteter. Ön är mest känd för sina kokosnötsodlingar, en av Thailand största vilket innebär många palmer.

2 Nätter Anantara Riverside Bangkok, Bangkok

Ett perfekt sätt att avsluta sin semester på. Här kan man verkligen njuta av Bangkoks underbara atmosfär. Oriental Bangkok är ett anrikt hotell som erbjuder mycket om man vill uppleva lyx. Det är inte långt till de största shoppingområdena.Transfers till flygplatsen i Koh Samui och från Bangkoks flygplats till Oriental Bangkok samt till flygplatsen i Bangkok när ni ska hem ingår.

 • Högsäsong - dec-mars samt juli-aug.

  Ö-paketet Lyx

  Längd på resa: 11 nätter

  Pris per person i dubbelrum, 4 nätter på Santhiya Resort & Spa,  5 nätter på Sala Samui Choengmon Beach Resort, 2 nätter på Anantara Riverside Bangkok Resort, frukost på samtliga hotell och transfer enligt program.

  Gäller resor i perioden:  Året runt.

  Förhöjda priser under jul och nyår samt juli tom sep.

  Kontakta oss för pris

  Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång. Flyg tillkommer i ovan pris.
 •  

   

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

Koh Tao är bland de minsta av öarna och erbjuder en av de bästa dykplatserna. För den som inte dyker kan man ta båten till Koh Nang Yuan, tre öar som är sammanbundna av två sandstränder. Snorklingen här är fantastisk och passar perfekt för barn..

Koh Phangan Känd för sina fullmoon partyn på Haad Rin erbjuder mycket sol och bad.

Koh Samui Förutom sol och bad erbjuds bra shopping, thaiboxning, golf, trekking och matlagningskurser.

Bangkok Här finner ni förutom bra shopping och mat, Grand Palace och Jim Thompsons House.

Väder: Koh Samui fungerar utmärkt att resa till under stora delar av året. Det är varmt året runt och är en av Thailands solsäkraste platser. Varmast månader är april-juni. Juli-Augusti är högsäsong. Regnperioden inleds i oktober och slutar mitten av december. Ostadigt väder kan det dock vara även i januari.

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)