Thailand

Ö-paket bas

11 nätter

Ö-rundresa där du kombinerar Koh Tao, Koh Phangan och Koh Samui.

Paketresa till Thailands södra del där vi har kombinerat de öarna som är bäst att resa till under december till september månad; Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao. Var och en med sin unika karaktär vilket gör kombinationen till en spännande upptäcktsresa. Det går bra att förlänga ö-turen enligt önskemål. Hotellen är i basklass d.v.s. 3*. Du avslutar din resa med 1 natt i Bangkok.
Programmet nedan kan anpassas efter önskemål! .

Program

3 Nätter SensiI Paradise Beach Resort, Koh Tao

Transfer med minibuss antingen från Koh Samuis charmiga flygplats eller från ert hotell om ni redan har ett boende på ön. Båtturen från båtpiren till Koh Tao tar ca 2,5 timme.Väl framme på ön väntar en minibuss för transfer till Sensi Paradise Beach Resort, en 3* liten pärla med egen strand på sydliga änden av Hat Sai Ree.Sensi Paradise Beach Resort ligger vid en kulle charmigt inbäddad bland palmer och tropiska blommor. Resorten har bungalows olika storlekar i smakful Thai stil. Sensi Paradise har ett trevligt poolområde och egen strand med bra möjligheter för snorkelaktiviteter. Det är endast 5-10 min promenad till huvudbyn Mae Had där det finns många affärer och restauranger. Koh Tao är en berömd dyk-ö så passa på att snorkla eller dyka

3 Nätter Phuwadee Resort & Spa, Koh Phangan

Privat transferbil till båtpiren för vidare resa till Koh Phangan, båtresan tar ca 1 timme och 15 minuter. Bilfärden från piren till Thong Nai Pan, är fantastiskt vackert, man åker rakt igenom öns gröna hjärta. Det tar ca 40 minuter till Phuwadee Resort & Spa som ligger på lilla Thong Nai Pan stranden. Det finns små butiker, restauranger och bankomat

4 Nätter Tango Beach Resort, Koh Samui

IPrivat transfer med minibuss transfer till piren för en 20 minuters båtresa till Koh Samui, som är den större och mest bebyggda ön. Tango Beach Resort ligger på norra delen av Chaweng Beach som är den mest kända strand med finaste sand och vatten. Det tar några minuter att promenera till affärer och restauranger.På Koh Samui erbjuds många aktiviteter. Ön är mest känd för sina kokosnötsodlingar, en av Thailand största vilket innebär många palmer.

1 Natt i Residence Silom, Bangkok

Ett perfekt sätt att avsluta sin semester på. Här kan man njuta av Bangkoks underbara atmosfär. I-Residence Silom är ett mysigt boutique hotell som ligger ett stenkast från nattliv, shopping och skytrain. Transfers till flygplatsen i Koh Samui och från Bangkoks flygplats till I-Residence Silom samt till flygplatsen i Bangkok när ni ska hem ingår.

 • Ö-paket bas

  Längd på resa: 11 nätter

  Pris per person del i dubbelrum, 3 nätter på Sensi Paradise Beach Resort, 3 nätter på Phuwadee Resort & Spa, 4 nätter på Tango Beach Resor, 1 natt på I-Residence Silom Bangkok, frukost på samtliga hotell och transfer enligt program.

  Gäller resor i perioden:  Året runt.

  Förhöjda priser under jul och nyår samt juli tom sep.

  Kontakta oss för pris

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

Koh Tao är bland de minsta av öarna och erbjuder en av de bästa dykplatserna. För den som inte dyker kan man ta båten till Koh Nang Yuan, tre öar som är sammanbundna av två sandstränder. Snorklingen här är fantastisk och passar perfekt för barn..

Koh Phangan Känd för sina fullmoon partyn på Haad Rin erbjuder mycket sol och bad.

Koh Samui Förutom sol och bad erbjuds bra shopping, thaiboxning, golf, trekking och matlagningskurser.

Bangkok Här finner ni förutom bra shopping och mat, Grand Palace och Jim Thompsons House.

Väder: Koh Samui fungerar utmärkt att resa till under stora delar av året. Det är varmt året runt och är en av Thailands solsäkraste platser. Varmast månader är april-juni. Juli-Augusti är högsäsong. Regnperioden inleds i oktober och slutar mitten av december. Ostadigt väder kan det dock vara även i januari.

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)