Thailand

Lyxiga Samet

10 nätter

Lyxiga Samet

I detta paket har vi kombinerat storstaden Bangkok med några dagars sol och bad på en av Thailands vackraste öar, Koh Samet, här finns kilometervis med härliga kritvita stränder, stort utbud av strandrestauranger med både thailändsk och internationell mat och en härlig och lugn atmosfär. Koh Samet ligger ca 200 km från Bangkok och är en populär tillflyktsort bland thailändare. Ön har underbara stränder med finkornig och vit sand. Större delen av ön ligger i nationalparken – Khao Laem Ya – Mu Koh Samet National Park.
Programmet i Bangkok, dag 1 – dag 4, kan även läggas som avslutning av er resa, dvs att ni börjar med Koh Samet och avslutar med Bangkok. Vi anpassar till vad som bäst passar med er flyganslutning till och från Bangkok.

Program

Dag 1 - Ankomst i Bangkok

Transfer från Bangkoks flygplats till Pathumwan Princess Hotel, ett av våra favorithotell i Bangkok med bästa läget i staden. Från hotellet kommer man direkt in i MBK shoppingcenter. Dagen spenderas på egen hand för att upptäcka staden.

Dag 2 -båtutflykt genom Bangkoks gamla stadsdelar

Idag åker ni på båtutflykt genom Bangkoks gamla delar mellan 8-14.00. Lunch, transporter, engelsktalande guide och inträdesavgifter ingår.Från hotellet åker ni till Chao Phraya River och därifrån åker man vidare med den lokala expressbåten till Nontaburi Pier. Därefter åker man speedbåt till Bang Yai, håll i hatten! Omkring 20 minuter senare kommer ni fram till Wat Bang Yai, den näst största liggande Buddha i Bangkok. Här är gatorna mycket smala och kontrasterna är enorma. För att komma genom de minsta klongs måste man ta en mindre båt som bekvämt kan ta upp till 4 personer. Det skiljer sig enormt mycket från Bangkok trots att man endast är 2 timmar bort och nu är man på väg in i det okända Bangkok. Ni får se en fantastisk grön natur, typiska hus för området och lokalbefolkningen som ler och vinkar.Väl framme i Bang Yai byn njuter ni av en lokal thailändsk lunch på en lokal restaurang. Efter lunch besöker ni marknaden i Bang Yai. Med expressbåten åker ni tillbaka till Bangkok. Ni kan välja att stiga av vid Tha Chang Pier, Grand Palace, China Town eller Taksin Pier som är slutstationen för turen.Under turen blir det promenader utomhus så det rekommenderas att bära hatt och/eller solglasögon, samt att dricka mycket vatten för att förhindra uttorkning.

Dag 3 - Bangkok på egen hand

Dag på egen hand. Shopping och thaimassage kanske?

Dag 4 - avresa från Bangkok till Koh Samet

Frukost och transfer med privat minibuss för vidare resa till Koh Samet. Det tar ca 3 timmar ner till Ban Phe som är en liten stad där båtarna går ut till ön. Från Ban Phe tar en speedbåt er hela vägen till utvalt hotell.Alternativ 1: Paradee Resort.Alternativ 2: Sai Kaew Beach Resort.

Dag 5 - 10 Koh Samet

Alternativ 1: Paradee Resort, lyxig resort belägen på vackra och vitsandiga Ao Kiew Beach vid den södra spetsen av Koh Samet. Dess idylliska läge vid havet kompletteras av lyxiga femstjärniga faciliteter och en oklanderlig service. 40 lyxiga inredda villor, alla med magnifik utsikt över antingen lummiga tropiska trädgårdar eller vita sandstränder och här kan man njuta av både soluppgången och solnedgången! Perfekt för de som söker lugn och ro i en mer lyxig miljö, smekmånad eller bara en mysig romantisk semester.Alternativ 2: Sai Kaew Beach Resort, är en mysig och familjevänlig resort som ligger inbäddad mellan två angränsande stränder. Hotellet erbjuder unika upplevelser i tre olika områden, var och en med sin egen pool, avslappnad atmosfär och elegant boende. Spa samt restaurang med mycket god mat.

Dag 11 - Koh Samet - Bangkok

Transfer från Koh Samet till Bangkok.

 • Längd på resa: 10 nätter

  Lyxiga Samet – Parade Resort

  Pris per person i dubbelrum, 3 nätter på Pathumwan Princess Hotel, i Bangkok, 7 nätter på Paradee Resort. på Koh Samet, frukost på samtliga hotell samt transfer enligt program.

  Lyxiga Samet – Sai Kaew Beach Resort

  Pris per person i dubbelrum, 3 nätter på Pathumwan Princess Hotel, i Bangkok, 7 nätter på Sai Kaew Beach Resort på Koh Samet, frukost på samtliga hotell samt transfer enligt program.

   

  Kontakta oss för aktuella priser

  Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång. Flyg tillkommer i ovan pris. Förhöjda priser under jul och nyår.

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

Fakta Koh Samet

I närheten
Ban Phee, Rayong, Pattaya

Att göra
Sol och bad, dykning, snorkling, vindsurfing, båtturer, fiske, thaiboxning, jonglera med eld

Rekommenderas/Sevärdheter
Sol och bad och avkoppling

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)