Thailand

Lilla Andamans ö-värld

9 nätter

Ö-paket rundresa - kombination av öarna Koh Ngai Hai och Koh Lipe

Andaman havet erbjuder en fantastisk skärgård! Vi har valt en ö-tur som tar er till två av våra favoritöar i södra Thailand, Koh Nga Hai och Koh Lipe.
Vattnet omkring dessa öar är fantastiskt att bada, snorkla och dyka i. Ö-turen är lämpligast att göra mellan november – april. Programmet nedan kan anpassas efter önskemål!

Program

3 nätter Koh Hai Fantasy Resort & Spa, Koh Ngai Hai (superior room)

Från Bangkoks flygplats flyger ni till Krabi, resan tar ca 1 timme och 20 minuter. Väl framme i Krabi väntar en minibuss som tar er till Koh Ngai Hai. Först åker ni ca 2½ timme med minibuss till Pak Meng som är piren där båtarna avgår ifrån till Koh Ngai Hai, båtturen dit tar ca 30 minuter.Ni bor på Koh Ngai Hai Fantasy Resort & Spa. Koh Ngai Hai är det enda hotell i Trangs skärgård som erbjuder snorkling på plats. På Koh Hai tar man det lugnt, solar, badar och äter gott. Ett perfekt sätt att börja sin semester på.

6 Nätter Bundhaya resort, Koh Lipe (Superior bungalow)

Från Koh Ngai Hai går nu färden vidare till Koh Lipe. Färjan avgår runt kl.12.00 och båtresan till Koh Lipe tar ca 1 timme och 45 minuter. Även fast Koh Lipe ligger längst ner i Thailand, som sista ö innan Malaysia, så har det blivit svenskarnas nya favoritö.Det har hänt mycket på ön de senaste åren, speciellt på Pattaya Beach där Bundhaya Resort ligger. Det finns fler boenden, restauranger, barer och små affärer än de tidigare öarna ni besökt. Bundhaya Resort är ett trevligt och charmigt hotell direkt på stranden, däremot finns det ingen pool.

Transferresan tillbaka till fastlandet

Båttransfer med Satun Pakbara speed färjan från Koh Lipe till Pakbara Pier tar ca 1 timme och 45 minuter. Avresor med färjan kan ske morgon kl. 09.00 eller kl. 13.00. Viktigt gällande båttransfer är att vara på plats senast 30 minuter innan avgång. Från Pakbara Pier är det sedan mellan 2 och 3 timmars transferresa i minibuss till flygplatsen i Hat Yai för vidare flyg till Bangkok.

 • Lilla Andamans ö-värld

  Längd på resa: 9 nätter

  Priserna avser per person del i dubbelrum, 3 nätter på Koh Ngai Hai och 6 nätter på Koh Lipe, frukost på samtliga hotell och transfer enligt program.

  Gäller resor i perioden:  Nov – Mars

  Förhöjda priser under jul och nyår.

  Kontakta oss för pris

   

  Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång. Flyg tillkommer i ovan pris.
 •  

   

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

Koh Ngai Hai är en vacker liten ö där det bara finns vajande palmer, skimrande vackert hav och långa vita sandstränder. Ön ligger i Tarutao Marina nationalpark. Stränder: Pattaya, Sunrise, Sunset, Karma, Sanom och Bila.Koh Lipe är den större av dessa öar och har blivit populärt bland svenskarna. Det finns mer utbud av restauranger och boenden, men har fortfarande känslan av en genuin ö. Vi rekommenderar dagsutflykter till öarna utanför som man bara trodde fanns som bilder i kataloger!

Koh Lipe är den större av dessa öar och har blivit populärt bland svenskarna. Det finns mer utbud av restauranger och boenden, men har fortfarande känslan av en genuin ö. Vi rekommenderar dagsutflykter till öarna utanför som man bara trodde fanns som bilder i kataloger!

Koh Bulon är en liten paradis-ö, en av de få nästan okända öarna i Andamahavet.  Hit reser man för att ta det lugnt, äta god mat och snorkla. Några små affärer och restauranger, en skola, en liten by där de flesta chao leys bor och härliga bungalows direkt på stranden!  Koh Bulon ligger i Petra nationalpark.

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)