Thailand

Koh Lantas Öar

12 nätter

Krabi, Koh Lanta, Andaman Sea

Koh Lanta Yai, ön de flesta kommer till, är den största av de 52 öar som Koh Lanta ö-område består av. Området ligger i Krabiprovinsen, Andaman havet. Vi har i detta paket valt några favoritöar när man reser med barn. Vattnet runt omkring öarna är fantastiskt att bada, snorkla och dyka i. Man åker till Koh Lanta området med fördel under perioden november – april.

Program

3 nätter Koh Hai Fantasy Resort, Koh Hai

Från Bangkoks flygplats flyger ni till Krabi, resan tar ca 1 timme och 20 minuter. Väl framme i Krabi väntar en minibuss som tar er till Koh Ngai Hai. Först åker ni ca 2½ timme med minibuss till Pak Meng som är piren där båtarna avgår ifrån till Koh Ngai Hai, båtturen dit tar ca 30 minuter.Ni bor på Koh Hai Fantasy Resort & Spa. Koh Hai är det enda hotell i Trangs skärgård som erbjuder snorkling på plats. På Koh Hai tar man det lugnt, solar, badar och äter gott. Ett perfekt sätt att börja sin semester på.

6 nätter, D.r Lanta Bay Resort, Koh Lanta

Dags att lämna Koh Ngai Hai, ni blir upphämtade med båt utanför hotellet för att åka vidare till Koh Lanta. Här kommer ni att bo på D.R. Lanta Bay Resort som ligger beläget på Klong Dao stranden. Stranden lämpar sig väl för barnfamiljer eftersom den är långgrund och platt. Promenadavstånd till den lilla byn Baan Saladan där det finns restauranger, affärer, bankomater m.m.

2 nätter Best Western Ban Ao Nang Resort

Det tar ca 1½ timme från Koh Lanta till Ao Nang. Ao Nang är en utbyggd turistort som erbjuder allt man kan önska sig. Från Ao Nang utgår kanotturer till spännande grottor och utflykter för att utforska naturen och djurlivet.

1 natt Bandara Suites Silom, Bangkok

Sista natten avslutas i Bangkok, som är en spännande och häftig stad både för stora och små. Man tar sig runt staden med skytrain eller med båt på Chao Praya floden, som är en upplevelse i sig. Med skytrain tar man sig lätt till shopping, restauranger och turistattraktioner. Ni har transfer från/till flygplatsen och hotellet.

 • Längd på resa: 12 nätter

  Familjepaket: Priserna avser 2 vuxna och två barn under 12 år, del i dubbelrum,

  3 nätter på Koh Ngai Hai, 6 nätter på Koh Lanta, 2 nätter i Krabi, 1 natt i Bangkok, frukost på samtliga hotell och transfer enligt program.

  Priser gäller: Förhöjda priser under Jul och Nyår.

  Kontakta oss för pris

  Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång. Flyg tillkommer i ovan pris.

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

Fakta Koh Lanta

Antal invånare
   27 654

I närheten
Koh Phi Phi, Koh Jum, Koh Ngai, Koh Kradan, Koh Muuk, Krabi.

Att göra
Sol & bad, spa, vattensporter, fiske, trekking, massage, thaiboxning, matlagningskurser, dykning, snorkling.

Rekommenderas/Sevärdheter
ö-turer och snorkling.

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)