Sydafrika

Kapstaden, Winelands och Kruger Parken

9 Dagar

Kapstaden, Winelands och Kruger Parken

Här är resan för den naturälskande resenären. Under dessa 9 dagar hinner besöka några av världens mest lättsålda platser.
Redan under dag 2 och 3 hinner vi beskåda Godahoppsuddens naturreservat, Taffelbergen och den berömda botaniska trädgården Kirstenbosch. Vidare följer guidade reservatsutflykter med stor chans att få möta hela Big five-familjen!

Program

Dag 1

Vid ankomst till Kapstadens flygplats, möts du av vår lokala representant som ger dig dina resedokument och hjälper dig att hämta ut din hyrbil. I Gardens (5 minuter från stadens centrum), vid foten av Taffelberget, ligger ditt första hotell Welgelegen.

Dag 2-3

Dagar för att njuta av omgivningen. Med Taffelberget och Atlanten med en rad fina stränder, inkluderar attraktioner runt Kapstaden den livliga hamnen Victoria & Alfred Waterfront, berömda botaniska trädgården Kirstenbosch, Godahoppsuddens naturreservat, och Robben Island.

Dag 4

Frukost på hotellet följt av utcheckning. Du tar sikte på Cape Winelands och nästa pensionat, Lavender Farm Guest House.

Dag 5

Tid för att njuta av omgivningen. Oavsett om det är dess storslagna natur, dess rika kulturarv och dess världsberömda viner, är Winelands regionen synonymt med allt det bästa som Kapstaden har att erbjuda.

Dag 6

Frukost på hotellet följt av utcheckning. Därefter åker du tillbaka till Cape Town Flygplats för att lämna tillbaka bilen och incheckning för ditt flyg till Hoedspruit Flygplats. (Flyg betalas själv). Vid anländandet till Hoedspruit airport, välkomnas du och körs till nästa hotell.

Dag 7-8

Dagar på Kapama för att njuta av aktiviteterna som finns. Två dagliga reservatsutflykter erbjuds och ingår i priset. Tillsammans med en kunnig områdesskötare och spårare, kan du räkna med att få stöta på en mängd olika djur-och fågelarter under reservatsutflyckter. Eftersom detta är ett Big Five reservat, är det möjligt att få se både lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel under safari i Kapama Private Game Reserve.

Dag 9

Tidig morgonutflykt följd av frukost och utcheckning. Därefter hämtas och skjutsas du till Hoedspruit Flygplats.

 • Kontakta oss för priser!

  Längd på resa: 9 Dagar

  Priset inkluderar:

  Boende
  Dag 1 – Dag 4 Welgelegen Guest House i ett Superior Room (Boende och frukost)
  Dag 4 – Dag 6 Lavender Farm Guest House i ett Manor Room (Boende och frukost)
  Dag 6 – Dag 9 Kapama Buffalo Camp i ett tält (helpension exklusive dryck)

  Bilhyrning
  Dag 1 – Dag 6 Car Rental Group C (Toyota Corolla 1.6 eller liknande)

  Inte inkluderat: • Reseförsäkring • Flyg • Visa eller vaccination • Mat och dryck

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)