Sydafrika

Kapstaden, Winelands, Garden Route med Safari

11 dagar

Kapstaden, Winelands, Garden Route med Safari

11 dagarstur med hyrbil för dig som vill upptäcka Kapstaden, vindistriktet, Garden Route och Sydafrikas välkända djurliv.
Med egen hyrbil spenderar du tre dagar i vackra Kapstaden, två dagar med mat och vin i vindistriktet, för att sedan styra kosan mot Garden Route och tre dagar i Knysna för äventyr och natur. Resan avslutas på topp i Kariega för oförglömliga safariupplevelser.

Program

Dag 1

Vid ankomst till Kapstadens flygplats, möts du av vår lokala representant som ger dig dina resedokument och hjälper dig att hämta ut din hyrbil. I Gardens (5 minuter från stadens centrum), vid foten av Taffelberget, ligger ditt första hotell Welgelegen.

Dag 2-3

Dagar för att njuta av omgivningen. Med Taffelberget och Atlanten med en rad fina stränder, inkluderar attraktioner runt Kapstaden den livliga hamnen Victoria & Alfred Waterfront, berömda botaniska trädgården Kirstenbosch, Godahoppsuddens naturreservat, och Robben Island.

Dag 4

Frukost på hotellet följt av utcheckning. Du tar sikte på Cape Winelands och nästa pensionat, Lavender Farm Guest House.

Dag 5

Tid för att njuta av omgivningen. Oavsett om det är dess storslagna natur, dess rika kulturarv och dess världsberömda viner, är Winelands regionen synonymt med allt det bästa som Kapstaden har att erbjuda. Winelands charmerar de flesta.

Dag 6

Frukost på hotellet följt av utcheckning. Färd mot Garden Route och Knysna, för ditt nästa hotell för tre nätter, Knysna Hollow Country Estate.

Dag 7-8

Dagar för att njuta av omgivningen. Här finns unika chanser till att se oförglömligt djurliv, natur, reservat och val- och delfinskådning. Se gärna vår PDF fil för aktivitetsmöjligheter.

Dag 9

Frukost på hotellet följt av utcheckning. Du tar sikte på Eastern Cape och Kariage Game Reserve, för ditt nästa hotell för två nätter Kariega Game Reserve River Lodge. Kariega reservatet stoltserar med dess överflöd av djurliv och möjligheter att få se The Big 5. Utöver strids, kron och skrikhavsörn kan du här iaktta lejon, elefant, noshörning, flodhäst, giraff, zebra och många antiloparter.

Dag 10

Typisk dag på River Lodge;06.00 Te, kaffe och tilltugg. Avresa för en tidig morgon i reservatet.10.00 Tillbaka till hotellet för en sen, men stadig frukost.11.00 Ta en tur nerför Bushman floden till kusten, fiska, bada, njut av en spa-behandling, eller bara koppla av!14.30 Njuta av vår välförtjänta eftermiddagsfika.16.00 Avresa för en kvällskörning i reservatet.19.30 Tillbaka till hotellet för din kvällsmåltid.

Dag 11

Frukost på hotellet följt av utcheckning. Därefter färd till flygplatsen Port Elizabeth och återlämning av bilen.

 • Kontakta oss för priser!

  Längd på resa: 11 dagar

  Priset inkluderar:

  Boende
  Dag 1 – Dag 4 Welgelegen Guest House i ett Superior Room (Boende och frukost)
  Dag 4 – Dag 6 Lavender Farm Guest House i ett Manor Room (Boende och frukost)
  Dag 6 – Dag 9 Knysna Hollow Country Estate i ett Standard Room (Boende och frukost)
  Dag 9 – Dag 11 Kariega Game Reserve River Lodge i en Luxury Suite (helpension inkl dryck)

   

  Bilhyrning
  Dag 1 – Dag 11 Car Rental Group C (Toyota Corolla 1.6 eller liknande)

  Inte inkluderat: • Reseförsäkring • Flyg • Visa eller vaccination • Mat och dryck

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)