Skottland

I Skottland får man får vara med om flera årstider på en och samma dag, avnjuta nationaldrycken whisky runt husknuten och uppleva dramatisk natur med fler får och lamm än människor.
Vid den nordligaste spetsen av Storbritannien finner vi Skottland – där golfen uppfanns och några av världens bästa golfbanor finns. Landskapets alla gröna slätter har givetvis bidragit till detta och är inte golf din melodi finns andra aktiviteter i form av vandring, slottsspaning och anrik historia att fördjupa sig i. Naturen är kontraster av kargt, mystiskt och romantik. Kulturmetropolen Glasgow bjuder på botaniska trädgårdar med växthus från 1800-talet och i huvudstaden Edinburgh går det knappt att missa det ståtliga Edinburgh Castle – som är en av Storbritanniens mest ikoniska sevärdheter. I Skottland är det bara dina intressen och fantasier som sätter begränsningar.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Skottland
Edinburgh

Resor till Skottland 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)