Portugal - en oslipad diamant

Portugal är ännu en relativt oslipad diamant för det stora flertalet, även om många turister lockas mer och mer till den trendiga storstaden Lissabon med sina spårvagnar och till den välkända Algarvekusten med sina dramatiska klippor mot Atlanten.
Portugal är dock mer än sina kända landmärken, Lissabon och Algarve. Till Portugals orörda landskap i norr där naturen är grön och vingårdarna stoltserar fram, har massturismen ännu inte gjort sitt intåg. Längst landets hela kust finner du stränder att upptäcka och små byar där du kan äta gott till ett bra pris – byn Sintra är en av dem och har med sina palats och trädgårdar funnits med på UNESCO:s världsarvslista sedan 1995. Ett besök i Portugals näst största stad Porto som är ett lugnare alternativ till sin storebror Lissabon kan alltid vara intressant, här osar romantik bland stadens kullerstensgator och historiska byggnader.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Portugal
Lissabon

Resor till Portugal 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)