Trendiga Polen

Visst bjuder Polen på spännande anor från de medeltida 1500-talet och prisvärda gastronomiska smakupplevelser på historiska hak – men idag är också Polen trendigare än någonsin!
Moderna barer, konstateljéer och nytänkande butiker tar mer och mer plats i Polens städer och har gjort fler turister än någonsin nyfikna. Kanske uppleva weekendvänliga Krakow för att sedan beställa in någonting gott på huvudtorget, en sommarvistelse längst den kilometerlånga sandstranden i spa-orten Gdansk eller strosa runt i Warszawas gamla stad medan du beundrar det Kungliga slottet. Gemensam nämnare för hela Polen är att gammalt möter nytt och städernas torg vimlar av folk som gör uteserveringarna fullsatta. Vintertid är det istället mysiga julmarknader som pryder torgen vilket du kan uppleva i både Krakow, Warszawa och Wroclaw. Dessa populära städer påminner om varandra med sina smågator, levande kulturliv och behagliga storlek för en weekendresa. Polen bär också på en mer mörk historia och det kan vara givande att göra en utflykt till Auschwitz-Birkenau, vilket var ett koncentrationsläger under andra världskriget beläget utanför städerna. På landsbygden finns även en hel del fina slott att beskåda.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Polen
Gdansk
Krakow

Resor till Polen 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)