Nya Zeeland

Där ett harmoniskt lugn ställs inför vågade aktiviteter, snöklädda alptoppar möter immig regnskog och subtropiska stränder går ihop med ett stort antal får som tar en munsbit på de gröna kullarna. Nya Zeeland är en mäktig ögrupp i Stilla havet som bör ses med dina egna ögon!
Nya Zeeland kan jämföras lite med en jorden-runt resa, fast på en och samma plats, och du kan under din vistelse solbada på kritvita stränder, åka skidor i alperna, hoppa bungyjump över imponerande landskap, beskåda rykande vulkaner och flanera omkring bland skyskrapor i storstäder. Wellington är Nya Zeelands huvudstad medan Auckland är den största metropolen, båda beläget fint vid kusten och de bjuder på intressanta gastronomiska upplevelser, shopping och en känsla av civilisation gentemot det resterande landet. Och givetvis, mycket trevliga invånare! Nya Zeeland är uppdelat i Nord- och Sydsjön och de flesta Nya Zeelandsbor är bosatta på Nordsjön. Djur och natur har helt klart ett övertag om dessa ögrupper och här finns fler får än människor. Roligt att veta är även att Nya Zeeland är det lilla Hollywood och storslagna filmer som The Hobbit, Sagan om ringen och King Kong har spelats in på denna naturskönhet. En hyrbil, kläder efter alla årstider och en bra planering kan vara ett bra startpaket för din resa till Nya Zeeland!
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Nya Zeeland
Auckland

Resor till Nya Zeeland

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)