Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

Det lyxiga hotellet Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa ligger inbäddad i en tropisk trädgård intill en vit palmkantad sandstrand i Trou d’Eau Douce Bay på Mauritius östkust. Här erbjuds ett spa- och hälsocenter, och utomhuspooler. Gillar du att spela golf så har du tillgång till en 18-hålsbana.
Vi har just nu otroligt många olika erbjudanden med bra rabatter och Early Bird koncept på de hotell som vi presenterar på vår hemsida. Rabatter från 20 % till 45 % och online garanti!

Bokningsförfrågan

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

De 5 restauranger och 3 barerna på Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa tillgodoser alla smaker och erbjuder en livlig men ändå elegant miljö. På Le Bazar avnjuter du spännande rätter från hela världen. Här finns också Safran, en internationellt hyllad indisk restaurang samt Kushi, en japansk restaurang med sensationell havsutsikt och grillade yakiniku-rätter. På den trendiga strandklubben Republik Beach & Grill beställer du medelhavsmat och favoriter från grillen.

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa har även en egen ö, Ilot Mangenie. Ön är bara öppen för Shangri-Las gäster och har butlerservice och en trendig strandklubb.

Det finns mängder av faciliteter och aktiviteter på anläggningen, inklusive fitnesscenter, golfbana, solterrass och bar. Du kan roa dig med vattensporter som vindsurfing, snorkling och dykning. Massage och en mängd andra behandlingar går att boka på CHI, The Spa.

WiFi är gratis och de sofistikerade rummen och sviterna erbjuder fantastisk utsikt över Indiska oceanen och direkt tillgång till stranden. Alla har soffa, te-/kaffekokare och platt-TV med satellitkanaler.

Resetyper
Alla våra resepaket för Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)