Le Sakoa Boutique Hotel

Le Sakoa Boutique Hotel

När du bor på Le Sakoa kan du njuta av solen på en privat vit sandstrand, skämma bort dig själv på deras fullständiga spa, eller roa dig med snorkling.
Vi har just nu otroligt många olika erbjudanden med bra rabatter och Early Bird koncept på de hotell som vi presenterar på vår hemsida. Rabatter från 20 % till 45 % och online garanti!

Bokningsförfrågan

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

För er som planerar Honeymoon, giftermål, förnya era löften eller har bröllopsjubileum att fira så finns det en mängd bra och förmånliga tilläggserbjudanden.

Tillbringa dagen på stranden och sola i solstolarna eller slappna av i skuggan vid utomhuspoolen med gratis cabanor och parasoller. Hotellet har även en restaurang som serverar lokala specialiteter, fisk och skaldjur samt en snackbar/deli och gratis WiFi.

Alla rum har en vattenkokare, en terrass och en platt-TV med satellitkanaler. Det egna badrummet är komplett med hårtork och gratis badprodukter samt bekvämligheter som inredda balkonger och sängtillbehör av högsta kvalitet.

Hotellet har även ett spa- och hälsocenter där du kan skämma bort dig med en behandling eller roa dig i solen med aktiviteter som snorkling och kajakpaddling.

Detta hotell på stranden i Trou aux Biches ligger mindre än 2 km från Maheswarnath och Plage de Trou aux Biches. Plage de Mon Choisy och Canonnier-stranden ligger också 5 km härifrån.

Resetyper
Alla våra resepaket för Le Sakoa Boutique Hotel

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)