Maldiverna

Ögruppen Maldiverna i Indiska Oceanen består av idylliska korallöar, vissa är endast några kvadratmeter stora och omgivna av korallrev. De flesta hotellen ligger på de olika öarna och smälter in i det vackra landskapet.
Maldiverna bjuder på vita stränder, klarblå himmel och ett härligt turkost vatten. För många par är Maldiverna en drömdestination som uppfyller alla kriterier för en romantisk semester; exotiskt, vackert, behagligt väder, lyxiga hotellanläggningar, bra service och avkoppling. Här finns ett fantastiskt färgsprakande undervattensvärld för bästa dykning och snorkling upplevelse. För dig som söker efter paradisstränder med exotiska palmer och fantastisk dykning är en resa till Maldiverna det perfekta valet.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Maldiverna
Baros Maldives
Centara Grand Island Resort & Spa
Centara Ras Fushi Resort & Spa
Kuramathi Maldives

Vår sida visar av några av våra speciellt utvalda hotell. Vi kan med våra samarbetspartners erbjuda ett mycket större urval av hotell än det du ser på vår hemsida. Till priser som ofta ligger lägre än vad du själv kan boka på nätet. I våra priser ingår “On-Line-Garanti” – vi bör som regel alltid vara billigare än vad du själv kan boka online – men skulle du hitta bättre priser så bör vi kunna matcha total-erbjudandet du har fått på online bokningssidor – mot uppvisande av underlag.

Låt oss hjälp dig att skapa din drömresa till Maldiverna

Boka din resa till Maldiverna med oss. Vi erbjuder de billigaste tillgängliga flyg – och hotellpriser. Vi ger dig de bästa råden och en god service!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)