Indonesien

Bali-Lombok- Giliöarna

13 dagar

Bali-Lombok- Giliöarna

Få ut det mesta av er semester. Passa på att besöka det bästa av Bali, Lombok och Giliöarna med vår förmånliga rundresa
Denna rundresa är perfekt dig som gillar Jurassic Park-filmerna. Här får du kombinera avslappnade Bali med ett besök hos de stora Komodovaranerna på Komodo Island.

Program

Dag 1 - Sanur

Vid ankomst till Ngurah Rai, Balis internationella flygplats välkomnas ni av Odenresor lokala representant som tar er till hotelet i Sanur

Dag 2 - 4 - Ubud

Avkopplande och ledig dag.Ubud ligger i ett bördigt bergsområde mellan floderna och är särskilt känd sedan tidigare som ett centrum för konstvärlden. Målaren Walter Spies levde här första halvan av förra århundradet. Sedan dess är Ubud mycket populärt. Det finns många museer i Ubud. Puri Lukisan- museet är värt ett besök. Det är det äldsta konstmuseet i Ubud, Bali. Där kan man se moderna och traditionella balinesiska målningar och träsniderier. Puri Saren Ubud (Ubud Palace) är en annan intressant plats att besöka. Det är Ubuds kungapalats med vacker balinesisk traditionella hus som bostad till Ubuds Kung.

Dag 5 - Ubud - Candidasa.

Idag blir det avfärd till Candidasa, på vägen kommer ni besöka några turistobjekt. Första stop är Goa Gajah hermitage Elefantgrotta. Sedan historiska Kerta Gosa ,den gamla domstolen på Bali. Kertha Gosa ansågs vara högsta domstolen på Bali. Resan fortsätter till Goa Lawah.Där besöker vi templet med en grotta, med tusentals fladdermöss, som funnits där i århundraden. Nära Candiasa ligger byn Tenganan där man fortfarande lever på ursprungligt balinesiskt sätt, ”Bali Aga”. Det är också känd för den dubbla Ikatvävningen. Efteråt åker ni mot hotellet i Candidasa.

Dag 6 -7 - Candidasa.

Avkoplande och ledig dag. Från Candidasa kan ni göra utflykter och utforska den orörda östra delen av Bali.Ni kan besöka Tirtagangga, en av de vackraste platserna på Bali. Det är ungefär en timmes bilresa. Tirtagangga Water Palace, betyder bokstavligen”vatten från Ganges”. Det är vacker plats omgiven av lummiga tropiska trädgårdar, balinesiska stenskulpturer och statyer. Ni kan också hyra en båt, snorkla eller dyka.

Dag 8 - Candidasa - Candidasa – Senggigi, Lombok.

På morgonen åker du till hamnen i Padangbai.Där tar du en snabbåt till ön Lombok. Vid ankomsten till Teluk Kodek, hämtas du för vidare åker till hotellet i Senggigi.

Dag 9 - Sasak Tour.

Idag gör ni en rundresa till några traditionella byar på Lombok. Resan startar till Sukarara. Byn är känd för dess vackra handvävda Songket. Nästa stopp är byn Rambitan. Detta är en typisk Sasakby där husen fortfarande byggs på traditionellt sätt. Sedan fortsätter ni till södra Lombok och stannar vid Kuta Beach. En magnifik sträcka av vit sandstrand, känd för sin surfing. Därefter besöker ni Tanjung Aan byn och slutligen Penunjak, en by känd för sina krukmakerier.

Dag 10 - Gili-öarna

Idag fritt för egna aktiviteter. Tillval : Idag kan ni besöka de berömda Gili öarna (Gili Air, Gili Meno och Gili Trawangan). Gili Trawangan är den mest kända (Vänligen boka i förväg om ni vill göra denna tur).

Dag 11 -12 - Senggigi, Lombok-Sanur.

Tillbaka till Bali med snabb-båt.Vid ankomsten hämtas du för vidare transport till hotellet i Sanur.

Dag 13 - Dag 13. Slut på resan

 • Längd på resa: 13 dagar

  per person del i dubbelrum inklusive frukost.

  Kontakta oss för pris

  Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång. Tillkommer: Inrikesflyg DPS -LOP- DPS från SEK 1200/person. Flyg till Bali Tur och retur.

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)