Indonesien

Bali-Komodo Island

13 dagar

Bali-Komodo Island

Denna rundresa är perfekt dig som gillar Jurassic Park-filmerna. Här får du kombinera avslappnade Bali med ett besök hos de stora Komodovaranerna på Komodo Island.

Program

Dag 1 - Sanur

Vid ankomst till Ngurah Rai, Balis internationella flygplats välkomnas ni av Odenresor lokala representant som tar er till hotelet i Sanur

Dag 2 -3 - Sanur. Avkopplande och ledig dag.

Sanur har en vacker strand och trevlig atmosfär. Sanur är mindre, lugnare och vackrare än andra resmål som Kuta eller Legian. Flera trevliga restauranger i typisk balinesisk atmosfär med både balinesiska och internationella menyer. Sanur är också ett underbart ställe för promenader. Avstånden är inte stora och det finns en trevlig, asfalterad strandväg som går igenom hela området.

Dag 4 - Bali - Labuan Bajo - Rinca- Öarna.

Bali-Komodo IslandDenna rundresa är perfekt dig som gillar Jurassic Park-filmerna. Här får du kombinera avslappnade Bali med ett besök hos de stora Komodovaranerna på Komodo Island.Specialerbjudanden - för resperioden01 mar 2019 - 30 apr 2020.Detta paket på 13 dagar/12 nätter tar er till de bästa platserna på Bali samt låter er komma öga mot öga med de fantastiska Komodovaranerna.Priser varierar beroende på resperiod. Kontakta oss så tar vi fram exakt pris för just din resa. Flyg tillkommer.ProgramDag 1: Sanur.Vid ankomst till Ngurah Rai, Balis internationella flygplats välkomnas ni av Odenresor lokala representant som tar er till hotelet i SanurDag 2 -3 : Sanur. Avkopplande och ledig dag.Sanur har en vacker strand och trevlig atmosfär. Sanur är mindre, lugnare och vackrare än andra resmål som Kuta eller Legian. Flera trevliga restauranger i typisk balinesisk atmosfär med både balinesiska och internationella menyer. Sanur är också ett underbart ställe för promenader. Avstånden är inte stora och det finns en trevlig, asfalterad strandväg som går igenom hela området.StängDag 4 : Bali - Labuan Bajo - Rinca- Öarna.Till flygplatsen för avresa till Labuan Bajo. Vid ankomsten till Labuan Bajo på ön Flores, välkomnas ni av våra lokala representanter. Därefter åker ni till hamnen i Labuan Bajo för vidare färd med båt till Rincaön. Efter ca 1,5 timmars segling når vi Loh Buaya, lunch serveras ombord. Vårt syfte i dag är att se Komododraken. Det är den största, nu levande varanen på jorden. Den finns på 3 öar Rinca, Padar och Komodo och vissa delar av västra Flores. Den kan bli upp till 3 meter lång och väga upp till 90 kilo. Ledda av lokala guider gör ni en 2 timmars vandring genom skog och över savanner. På vägen ser man ofta komodovaraner. Från den högsta punkten på denna vandring utbreder sig ett vackert panorama av omgivande öar. Övernattning ombord.

Dag 5 - Komodoön & Rosa stranden - Labuan Bajo.

Tidigt på morgonen äter ni frukost ombord och sedan avresa till Komodoön. Under denna resa över blåa tropiska vatten passerar ni hundratals små öar. Det tar cirka 3 timmar till Pink Beach. Här äter ni lunch och får sedan tid att upptäcka den fantastiska undervattensvärlden i dessa rika vatten (snorkel och fenor finns). Sedan en vandring (1 tim) på ön med en lokal guide för att upptäcka Komodovaraner. Under vandringen kan ni också få se vilda bufflar, rådjur, vildsvin och olika arter av tropiska fåglar som kakaduor. Återfärden till Labuan Bajo tar ca 4 timmar. Vid ankomsten till hamnen, transfers till hotellet i Labuan Bajo för övernattning.

Dag 6 - Halvdagstur - Melo.

Idag åker ni till Melo för att se piskdansen (Tari Caci) som Manggaraifolket i västra Flores är kända för. På hemvägen besöker ni den lokala marknaden i Labuan Bajo och sedan till spegelgrottan med dess droppstenar. Resten av dagen är ledig för egna aktiviteter.

Dag 7 - Labuan Bajo - Bali - Tanjung Benoa.

Idag resa till flygplatsen för att flyga tillbaka till Denpasar, Bali. Vid ankomsten hämtas ni för transfer till ditt hotell i Ubud för övernattning

Dag 8- 12 - Sanur

Fritt för egna aktiviteter. Ni får möjlighet att boka till extra utflykter.

Dag 13 - Slut på resan

 • Per person del i dubbelrum inklusive frukost

  Längd på resa: 13 dagar

  Del i dubbelrum

   

  Kontakta oss för pris

  Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång. Flyg till Indonesien samt inrikes tillkommer i ovan pris. Bali-Labuan-Bali från ca SEK 3000/person

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)