Indonesien

Bali Impression

13 dagar

Bali Impression

Bali impression – en perfekt rundresa för att lära känna Bali, där vi kombinerat rundresa med sol & bad. Under din sex dagar långa rundresa kommer du få uppleva många av Balis höjdpunkter och magin med Bali, avslutande dagar njuter du på någon av stränderna i Sanur , Tanjung Benoa, Nusa Dua eller Seminyak.

Program

Dag 1 - Ankomst Bali

Vid ankomst till ngurah Rai, Bali's internationella flygplats välkomnas ni av Odenresors lokala representant som tar er till hotellet i Tuban

Dag 2 - Tuban - Candidasa

Idag blir det avfärd till Candidasa, på vägen kommer ni besöka några turistobjekt. Första stop blir det Barongdans, Celuk silversmith sedan historiska Kerta Gosa, den gamla domstolen på Bali.

Dag 3 - Candidasa - Lovina

Idag fortsätter ni till Lovina. Första stopp blir det byn Tenganan där man fortfarande lever på ursprungligt balinesiskt sätt, ”Bali Aga” och sedan besöker ni Besakih templet. Det är det största och heligaste templet i den hinduiska religionen på Bali. Sedan åker ni vidare till sjön Batur, ni fortsätter till Kintamani - Penelokan. Denna by ligger på 1450 meter höjd och erbjuder magnifik utsikt över vulkanen Batur och sjön Batur. Vi anländer vid lunch, det finns många restauranger i området. Efter att ha avnjutit den vackra utsikten, fortsätter resan till norra kusten,Lovina. Innan Lovina gör ni ett besök i Pura Beji (Beji tempel).

Dag 4 - Lovina - Kerambitan

Idag fortsätter ni till Kerambitan. Några stopp på vägen: Besöker Git Git vattenfallet, Ulun Danu templet och Jatiluwih med den vackra risterrassen.

Dag 5 - Kerambitan - Ubud

Idag blir det avfärd till Ubud. På vägen besökerni turistobjekt På vägen kommer ni att besöka många intressanta platser som Monkey Forest Alas Kedaton, Tanah Lot templet.

Dag 6 - Ubud. Egna aktiviteter

Dag 7 - Ubud - Prama Sanur

Dag 8 - 12 -Sanur. Avkopplande och lediga dagar.

Sanur har en vacker strand och trevlig atmosfär. Sanur är mindre, lugnare och vackrare än andra resmål som Kuta eller Legian. Flera trevliga restauranger i typisk balinesisk atmosfär med både balinesiska och internationella menyer. Sanur är också ett underbart ställe för promenader. Avstånden är inte stora och det finns en trevlig, asfalterad strandväg som går igenom hela området.

Dag 13 - Slutet av resan.

Transfer till den internationella flygplatsen för icheckning och hemresa till Sverige.

 • Reseperiod: 1 mar, 2019 till 30 apr, 2020
  Längd på resa: 13 dagar

  Flyg tillkommer. Pris del i dubbelrum, inkl frukost.

   

  Kontakta oss för pris

  Priserna avser resperiod 01 mar 2019 - 30 apr 2020. Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång. Flyg tillkommer i ovan pris.

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

Fakta om Bali

Allmänna fakta: Bali är en ö i det sydostasiatiska öriket Indonesien. Bali är ungefär dubbelt så stor som Gotland. Bali ligger i tropikerna, inte långt från ekvatorn, vilket innebär att det är ett varmt och fuktigt klimat året runt.

Huvudstad: Denpasar är öns huvudort.

Bästa tiden att resa: April till oktober. Då är det minst regn och mest sol.

Restid: Cirka 16 timmar inklusive mellanlandning.

Elektricitet adaptrar: Bali har 230 volts strömstyrka och samma kontakter som i Sverige.

Odenresor Faktablad om Bali

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)