Grekland

Semesterorter kommer och går men passionen för Grekland består! Om det är på grund av maten, kulturen, stränderna eller grekerna själva är ännu en olöst gåta.
I Grekland är det lätt att trivas och här kan du välja och vraka i övärlden och hitta just din favoritholme. Gemensamt bland de tusentals öarna är att de bjuder på det grekiska köket med sin tzatziki och moussaka, vita och blå fasader som möter den havsblå horisonten och mysiga små fiskebyar. Här utstrålas en varm och mysteriös karisma som bara Grekland har. Kanske är det party och flashiga hotell på ön Mykonos som lockar, eller häng i den gamla staden Chania på Kreta eller Zakynthos med sina sköldpaddor fantastiska stränder. Utöver alla grekiska delikatesser kan du även frossa i antik och historia, inte minst i den demokratiska huvudstaden Aten – här kan man verkligen säga att gammal kärlek aldrig rostar och Atens förflutna glansdagar har fått sig en rejäl putsning! Här står arkitektur, kyrkor och teatrar i ett överflöd och bara väntar på att bli upptäckta.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Grekland
Aten

Resor till Grekland 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)