Estland - grannen i öst

Endast en kryssning eller en timmes flygresa bort välkomnas vi av vår baltiska granne i öst – som brer ut ett smörgåsbord av naturupplevelser, anrik historia och prisvärda span. Pricken över i:et är den bevarade medeltidsstaden Tallinn som är med på UNESCO:s världsarvslista!
Den klassiska Estlandsresan görs oftast i form av en weekend till den genuina pärlan Tallinn, vilket är helt förståeligt, då du här kan avnjuta kanske världens godaste vitlöksbröd på medeltida restauranger, dricka drinkar till bra priser och shoppa kvalitetskläder i de myllrande grändernas labyrint. Här förflyttas du bakåt till 1400-talets skede och blir rik på historia, och du kan även fynda stickade hantverk från estländska gummor medan du flanerar bland kullerstensgatorna. Låt gärna din vistelse bli några dagar längre än en helg då Estland har mer att ge, sommartid kan du bege dig till kustorten Pärnu och ta för dig av den långa och fina sandstranden, de idylliska trähusen och prisvärda span i toppklass. För den äventyrslystna finns ungefär en timmes körsträcka utanför Tallinn det lilla kalkstensbrottet Rummu, här kan du simma och dyka runt ett sjunket fängelse i det kristallklara vattnet, sola och blicka ut över en väldigt unik omgivning. Året runt kan du njuta av den gröna naturen i Estland och dess anrika slott, och när snön tar över kan du fortsätta utforska landet på längdskidor, likt estlandsborna själva!
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Estland
Tallinn

Resor till Estland

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)