England

Är det shoppingstaden London, Liverpool med sina pubar och fotboll eller att avnjuta afternoon tea i en genuin engelsk miljö som lockar dig så har du kommit rätt.
Efter en flygresa på cirka två och en halvtimma bort landar du i det varierade England som bjuder på något för alla, och en stor bonus är att en vistelse hit är lika attraktivt året runt. England är klassikern där många känner sig hemma men ändå alltid hittar nya upplevelser och gömmor, för att inte tala om alla restauranger, kulturella caféer, nattklubbar och lockande butiker som gömmer sig och poppar upp i framförallt London. När du besöker denna mäktiga storstad bör heller inte ett besök på Madame Tussauds eller en utsiktstur i London Eye missas. Är lantliga korsvirkeshus eller en kustremsa med brisar från Atlanten mer din melodi finns även detta att tillgå, bland annat i den avslappnade kuststaden Brighton som bjuder på hipstervibbar, fish and chips och fina sandstränder att prata om.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i England
London

Resor till England  

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)