Costa Rica

Vulkan till Karibisk strand

14 dagar

Från vulkan till Karibisk strand

Dessa två veckor bjuder på en uppsjö av upplevelser. Vi besöker smäktande vulkanen Arenal, lummiga regnskogar och vidsträckta stränder. Är du dessutom redo för långa linbanor och hängbroar i täta regnskogar.
Under dessa två veckor varvas utforskning av lummig regnskog, med utflykt till linbanor och hängbroar på svindlande höjder. Vidsträckta stränder med gott om sol. Dessutom erbjuds härliga dagar med tid för spatserande i landets mest pittoreska byar.

Program

Dag 1

Upphämtning på flygplatsen i San Jose och transfer till hotellet Orquideas inn, 15 min från flygplatsen där ni övernattar.

Måltider inkluderade: Frukost

Efter frukost åker vi igenom ett underbart landskap på vår färd mot den mäktiga vulkanen Arenal som är den mest aktiva vulkanen i hela landet. Väl framme vid hotellet Montereal så har ni eftermiddagen fri att ströva omkring i den underbara tropiska trädgården eller ta en tur in i den lilla byn La Fortuna.Måltider inkluderade: Frukost

Dag 2

Efter frukost åker vi igenom ett underbart landskap på vår färd mot den mäktiga vulkanen Arenal som är den mest aktiva vulkanen i hela landet. Väl framme vid hotellet Montereal så har ni eftermiddagen fri att ströva omkring i den underbara tropiska trädgården eller ta en tur in i den lilla byn La Fortuna.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 3

Denna dag är full av möjligheter, ifrån hotellet kan ni välja bland massor av hel och halvdagsutflykter som canopy (linbana), besöka det magnifika vattenfallet i La Fortuna, ta en guidad tur runt vulkanen , eller bada i någon av de mineraliska källorna som är uppvärmda av vulkanen.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 4

Denna dag så får ni en spännande tur till magiska Tortuguero på den Karibiska sidan. Namnet kommer från att detta är ett tillhåll för mängder med sköldpaddor. Tortuguero ligger inbäddat i ett mycket grönt kanallandskap.

Måltider inkluderade: Frukost, Lunch, Middag

Dag 5

Idag har ni möjlighet att åka på en berikande kanalbåtstur, besöka Tortuguero stad eller ta en hike i den djupa regnskogen för att se olika djurarter och växter. Vill ni kan ni koppla av vid poolen med en svalkande drink och bara njuta av ledigheten.

Måltider inkluderade: Frukost, Lunch, Middag

Dag 6

Efter frukost så tar vi oss genom det fantastiska landskapet till den vackra pärlan Puerto Viejo på den Karibiska sidan. Här möts vi av en helt ny kultur där befolkningen består av ättlingar till jamaicanska slavar. Här är det reggaekultur och karibisk matlagning som gäller i kombination med ett lugnt och behagligt tempo.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 7-13

Nu har ni god tid på er att njuta av de många fantastiska stränderna på den karibiska sidan eller varför inte passa på att göra några spännande utflykter såsom att besöka Cahuita Nationalpark, snorkla i Karibien, besöka en indianstam, åka linbana, surfa eller besöka Panama?

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 13

Denna dag så är det dags att åka tillbaka till San Jose och Orquideas inn för en övernattning innan morgondagens flygresa.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 14

Transfer till Juan Santa Marias flygplats i San Jose för hemresa.

 • Vulkan till Karibisk strand - Costa Rica

  Längd på resa: 14 dagar

  Pris avser perioden maj tom dec månad.

  Trebäddsrum från: Kontakta oss för pris.

  Tvåbäddsrum från: Kontakta oss för pris.

  Flyg tillkommer.

  Priset inkluderar: • Två- eller trebäddsrum, • Frukost och middagar, • Engelsktalande turguide, • All transport och listade aktiviteter

  Inte inkluderat: • Reseförsäkring, • Flyg till Costa Rica, • Dryck vid middag

  Förhöjda priser perioden 01 jan – 30 april.

Bokningsförfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Namn och efternamn samt födelsedatum (för barn upp till 15 år) Enligt pass

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)