Chile

En populär folksägen säger att, när gud skapade jorden, så blev det landytor kvar, i form av vattendrag, berg, vulkaner, glaciärer och öken. Med dessa landytor kvar, så satte gud ihop det fantastiska och natur-mångfaldiga Chile. Vi är benägna att hålla med!
Chile är ett av Sydamerikas mest varierade länder med en kustremsa över 400 kilometer. Du finner Anderna i Norr, Antarktis i söder, gåtfulla Påskön ute i Stilla havet och mitt i landet Sydamerikas egna Barcelona – Santiago de Chile! Med detta kommer även en mångfaldig befolkning och variationsrika aktiviteter. Här kan du träffa på både affärsmän, Mapuchefolk och lantbrukare, och det avlånga landet bjuder på allt från vandring, skidor i Anderna, pingvinspaning i Antarktis, bad- och snorklingsmöjligheter och båtturer bland öarna. Även köket är varierat i Chile och bland annat spanska delikatesser, skaldjur och färska frukter står på menyn. Naturen är en av Chiles starkaste färger och lämnar ingen oberörd – upptäck ödelagda landskap, dramatiska vulkaner, nationalparken Cap Horn och den karga Atacamaöknen där det kan gå dagar till civilisationens anrop. Bienvenida – välkommen!

Resor till Chile

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)