Bulgarien

Där Europa och Asien korsar sina vägar hittar vi Bulgarien – här kan du bada i Svarta havet, få en prisvärd semester och spendera mindre pengar än i resten av Europa och uppleva en gästvänlighet utöver det vanliga.
Bulgarien har sakta men säkert blivit ett populärt turistmål och givetvis ligger bland annat landets förmånliga priser bakom detta! Här är det dock inte kvantitet utan det är kvalitativa ingredienser du får smaka på i den gästfria, bulgariska kulturen. Mottagandet är äkta, nyfikenheten är stor och maten är definitivt lagad utan några genvägar. Tillhör du dem som redan hunnit bli en lite mer rutinerad Bulgarien-resenär kan det vara avslappnade kustorter som Golden Sands, Albena eller Nessebar med sin historiska stadskärna som lockar. Vi slår även ett slag för Sofia – Bulgariens huvudstad, som utstrålar en obekymrad aura bland traditionella kyrkor och katedraler, blandat med moderna shoppinggallerior och ett hett nattliv.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Bulgarien
Sofia

Resor till Bulgarien

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)