Belgien – ett litet och mångfacetterat land!

Belgien är för de flesta choklad, frasiga våfflor och Bryssel – men denna mångfacetterade nation har mer att bjuda och visa oss.
Ej heller underskatta Belgiens huvudstad Bryssel – med sin historia och storslagenhet och inte minst för sitt högsäte i EU finns här mycket att se och uppleva. Är det konst, våffelcaféer och rolig shopping du vill ägna dig åt är det här du ska hänga, eller i någon av Belgiens andra städer som mysiga Brügge eller modemedvetna Antwerpen. Belgien må vara litet men också ett mångfaldigt land där det talas tre officiella språk – tyska, nederländska och franska. Tar du dig söderut hittar du bergskedjan Ardennerna där du kan låta dig aktiveras av bland annat vandring, cykling, kajakpaddling och skidåkning. Här överraskas du även av skogsklädda dalar, pittoreska byar och medeltida slott som finns att beskåda.
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Belgien
Bryssel

Resor till Belgien

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)