Australien - the land Down Under

På jordens största ö och världens minsta kontinent, beläget på det södra halvklotet, har du alltid nära till torra öknar, Stilla havets oändlighet eller inlandets små vattendrag, vilda kängurus, regnskog och storstadsliv. Landets fauna och flora är fantastisk och de sköna naturlandskapen gör Australien till en av de populäraste destinationerna i världen att besöka!
Australien har ett djur- och naturliv olikt någon annan plats på jorden och i kombination med landets attraktiva och moderna storstäder verkar det nästan lite för bra för att vara sant. Här kan du göra alla olika typer av resor och aktiviteter i form av vildmarkssafari, vandring, snorkling bland de kilometerlånga barriärreven, uppleva den ödelagda sandstensmonoliten Uluru, spana på krokodiler eller bara njuta av lata dagar på någon av alla fina stränder. Kombinera gärna dina utflyktsmål med kulturmetropolen Melbourne eller den underhållande storstaden Sydney med sitt ståtliga operahus. I väst finner du den avslappnade staden Perth som bjuder på medelhavsklimat, och mitt i landet, bland röd öken och hetta, ligger Alice Springs och lurar med några av Australiens farligaste djur och en stjärnhimmel i världsklass. Förbered dig på äventyr utöver det vanliga i landet Down Under!
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Australien
Sydney

Resor till Australien 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)