Argentina - tangons hjärta

Argentina – allt du kan önska! Det handlar egentligen inte om att övertyga varför du ska resa till Argentina, då alla uppenbara, fantastiska sevärdheter redan finns på plats… Utan det handlar mer om när du ska besöka Argentina.
Argentina är ett land med hela 23 provinser som dukar upp med en buffé av skiftande naturlandskap, kultur, smakrikt vin, färgglada hus och sensuell tango! Det sprakar även av annorlunda och unika upplevelser, som ett besök i chokladstaden San Carlos de Bariloche, en spännande utflykt till staden Salta där du kan ta del av mumifierade inkabarn eller varför inte rida genom orörd vildmark och ödsliga ökenlandskap tillsammans med en äkta gaucho. Låt oss inte glömma Buenos Aires – huvudstaden där 3 miljoner människor bor, där självaste tangon kom till liv och där plåthusen gör sig kreativa i sina expressiva färger. Buenos Aires kan vara bra att ha som utgångspunkt på sin resa till Argentina. Med detta sagt är Argentina i sig inte särskilt weekendvänligt, men dess upplevelser är och här kan behövas lite tid. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig med det första roliga steget – vad just du vill få ut av din Argentinaresa!
Boende
Hitta ett boende som passar dig i Argentina
Buenos Aires

Resor till Argentina 

Vi hjälper dig med flyg, hotell och skräddarsydda lösningar. Vi har med våra leverantörer och samarbetspartners samma eller bättre priser än när du själv bokar online!

Kontakta oss för hjälp med priser och bokning!

Sommar till specialpriser

Denna är inte dynamisk utan hamnar på samtliga sidor.

Nu kan du boka bra avgångar från Stockholm till Landet under jul och nyår 2019 till specialpriser med oss. 

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)