Qatar Airways

Qatar Airways är ett 5-stjärnigt flygbolag och ett av de snabbast växande med över 170 destinationer runt om i världen. Qatar Airways vision är att erbjuda sina kunder världens bästa flygupplevelse. För att leva upp till detta och konstant leverera 5-stjärnig service, satsar Qatar Airways mycket på sina flygplan vilket resulterat i att de idag har en av världens yngsta och modernaste flygplansflottor.

Rutterna mellan Skandinavien och Doha trafikeras av Qatar Airways unika B787 Dreamliner, med 22 platser i Business Class och 232 platser i Economy Class. Inomhusmiljön i dessa nya plan är bättre än standard med optimal luftfuktighet, lägre kabintryck, tystare miljö och renare luft med hög syrenivå. I Business Class får alla passagerare en plats vid gången. Sätena går även att fälla ut till en säng på 202 cm. Benutrymme finns det gott om och sätena är breda, även i Economy Class.
Rutterna trafikeras med B777, A350 , B787 dessutom sitter man 2 – 2 – 2 på B777.

Efter bekväma och smidiga byten på den moderna flygplatsen i Doha (Hamad International Airport), flyger Qatar Airways vidare sina kunder med de senaste flygplansmodellerna från de ledande flygplanstillverkarna, Boeing & Airbus.

Med Qatar Airways flyger kunderna i världsklass. Menyn och vinlistan i Business Class är noga utvald av några av världens främsta kockar och vinexperter. Sedan starten 1997, så har Qatar Airways genom åren vunnit ett flertal priser och utmärkelser. Vi är numera ett väl etablerat och 5-stjärnigt bolag där vår senaste utmärkelse kom 2019 i samband med Skytrax World Airline Awards där Qatar Airways utsågs till “World’s Best Business Class”. Qatar Airways Economy Class är också ovanligt generös med matutbud och dryck. Pröva oss gärna!

Välkommen ombord!

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)