Upplev världen med Lufthansa gruppen, United Airlines och Air Canada

– sex av världens ledande flygbolag kan med sitt samarbete erbjuda dig bra tidtabeller och priser.

Välj Lufthansa Business Class på långresan
 – känn dig som hemma redan från början!
Res med Lufthansa Business Class och kom fram utvilad till ditt drömresmål. Ta det lugnt en stund i Lufthansa Business Lounge på mellanlandningen innan din avgång och njut sedan av fantastisk service ombord.  Den nya stolen i Lufthansa Business Class förvandlas snabbt till en nästan 2 meter lång, säng – perfekt om du vill sova under din långa flygning.

Atlantic Joint Venture
Atlantic Joint Venture innebär ett samarbete mellan de sex ledande flygbolagen Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa, SWISS, Air Canada och United Airlines. Tillsammans gör de 10.000 dagliga flygningar och har 570 destinationer. Deras gemensamma arbete ger dig som kund fler valmöjligheter och en smidigare resa!.

Me You U.S – San Diego, Kalifornien, är bara en av våra spännande destinationer.
San Diego (USA) är den näst största staden i Kalifornien, men ändå ett ganska okänt resmål för oss svenskar.  Staden ligger i sydvästra Kalifornien och känd för sitt sköna klimat, kallas den ”America’s Finest City“ av sina invånare! Stränderna och vågorna gör det till en perfekt plats för surfing. Sedan våren 2018, flyger Lufthansa fem gånger i veckan från Frankfurt till San Diego.

Costa Rica – Centralamerikas gröna paradis
Det finns en anledning till att Costa Rica också kallas ”Centralamerikas gröna paradis”. Kombinationen av himmelsrika stränder, fascinerande regnskog och stora grönområden är övertygande argument för vem som helst. Särskilt de Eco-medvetna resenärerna som värdesätter miljövänlig turism kommer att uppskatta den naturliga skönheten i Costa Rica. 
Lufthansa direktflyger från Frankfurt till San José två gånger i veckan.

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)