British Airways

Oneworld - Flyggruppen när du vill resa till nordamerika!

När du väljer att flyga med British Airways och American Airlines till Nordamerika öppnar det upp för ett stort nätverk av flighter för att matcha just de avgångar du behöver. Du får connection-möjligheter vid ett flertal stora flyghubbar som ex Chicago O’Hare, Dalla/Forth wort, London Heathrow,Los Angeles, Madrid, Miami och New York. Tillsammans gör det att du erbjuds du åtkomst till 160 städer i Europa och 240 städer i USA till bra priser.

Välkommen ombord – Kom och flyg med oss!

​British Airways (BA), en del av International Airlines Group, är det största flygbolaget i Storbritannien och ett av världens ledande globala premium flygbolag. Ett av få flygbolag som flyger till alla sex kontinenter. British Airways har sin bas på London Heathrow, Europas mest trafikerade flygplats och flyger till över 170 destinationer i 70 länder. British Airways har en flotta på över 280 flygplan inklusive A380 och 787 som årligen flyger mer än 40 miljoner passagerare. Med British Airways ingår det alltid gratis mat och dryck på alla långdistansflygningar!

Club world, vår business class gör ditt resande till ett komfortabelt nöje och här ingår ett stort utbud av affärstjänster med tillgång till lounge, läckra måltider och drycker, extra utrymmen för att arbeta eller koppla av samt platta sängar på långdistansflyg.
I Club World konceptet ingår bl.a.

• Ett rymligt säte som omvandlas till en helt plan säng
• Läcker mat- och dryckesalternativ med färska, lokala ingredienser
• Eleganta sängkläder och bekvämligheter som designats av The White Company
• Tillgång till privata lounger och lyxiga spa-behandlingar
• Dedikerade incheckningsdiskar och prioriterad ombordstigning

Club-suite. I augusti 2019, introducerade vi en ny direkt-gång access Club World-säte, the Club Suite. Med the Club-Suite har vi skapat en helt ny design i våra Club World-kabiner. Club Suite är just nu tillgängligt på några utvalda flygningar, där du får ditt eget personliga utrymme att sitta, sova, arbeta eller koppla av. Club Suite är det sista steget i vår Club World-investering, efter introduktionen av lyxiga sängar av The White Company, ny personlig service och vår restaurang style koncept för matupplevelsen ombord. Här kan du läsa mer om Club world.

Stora investeringar i nya flygmaskiner.

Flygbolaget kommer få leverans av Airbus A350, Boeing 787-10 och 777-9 för deras långlinjer och Airbus A320 & A321neos för kort distans trafiken. År 2020 kommer British Airways ha fått leverans av 100 nya flygplan på mindre än ett årtionde.

British Ariways miljöarbete och ambitioner

Från januari 2020, kommer British Airways att bli det första brittiska flygbolaget som kompenserar för koldioxidutsläpp inom Storbritannien. Alla som flyger med BA inom Storbritannien kommer därför ha sina flygningar kompenserade och investeringar i koldioxidreduktionsprojekt kommer därefter inledas på BAs övriga operationer runt om i världen.

© 2019 Odenresor. All rights reserved.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan,
vanligtvis inom 24 timmar.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Efternamn/Förnamn, Födelsedatum (för barn upp till 15år)